måndag 28 februari 2011

Make Up Store Lydia

Det är väldigt sällan jag känner något sug efter Make Up Stores lack. Jag vet inte varför, men jag dras oftast till de företag som enbart fokuserar på nagellack och hand/nagelvård.

Lydia här är ett av de tre Make Up Store-lack jag har i min samling.Det här lacket var verkligen extremt skirt! Jag har fem lager på bilderna och som ni ser är det fortfarande inte opakt. Kanske är det inte meningen att det ska bli helt täckande?

Jag fick för mig att jag skulle testa hur Lydia skulle se ut matt och toppade med ett lager av Essie Matte About You och här är resultatet:


Jag föredrar det nog glansigt, tror jag.

Mitt betyg: 2/5

Sambons kommentar: "Du har haft några rökarhänder-lack tidigare, men det här tar priset. Usch!"

English: Lydia from Make Up Store is a light beige. Unfortunately it's very sheer. I'm wearing five coats in the pictures and as you can see I still have VNL. Maybe it's supposed to be worn sheer? I wanted to see what it would look like matte so I finished with a coat of Essie Matte About You. I think I prefer it shiny. What do you think?

12 kommentarer:

 1. Nja. Sådär, tyckte jag. Håller med sambon idag. :)

  Är som du när jag köper lack. Det blir oftast ChG, OPI, Nubar osv, de som enbart håller på med nagellack och tillbehör. Vet inte varför men lockas inte ofta av märken som håller på med "allt".

  SvaraRadera
 2. Hejsan!
  Jag har en liten fraga angaende att shoppa fran 8ty8 eller head2toe. Vet du om det laggs pa nagon slags tullskatt? Jag har hört diverse rykten och försöker nu fa tag pa all information jag kan, sa man inte far en otrevlig rakning.
  Tacksam för alla svar!

  SvaraRadera
 3. Aila: Ja, det är ju verkligen inte jordens vackraste lack. Det åkte av med en gång jag kan säga!

  Pamsan: Jag tror att det handlar om att jag tror att produkterna från företag som är helt fokuserade på naglar håller högre kvalitet. Men så är det ju nödvändigtvis inte.

  Petra: Du riskerar alltid att åka på tull när du beställer från webbshoppar som ligger utanför EU.Man brukar klara sig om det totala värdet, inklusive frakt, inte överstiger 200-250 kr, men det finns inga garantier. Om paketet fastnar får du betala moms, 25 %, på det du köpt samt en adm.avgift som är cirka 100 kr. Jag har klarat mig de allra flesta gånger jag beställt, men räknar alltid med att det ska fastna i tullen.

  SvaraRadera
 4. Jag är jättesugen på MUS hololack, och var så nära att köpa dem - tills jag insåg att de kostar 130 kr för 8 ml! Det är dubbelt så dyrt som OPI-lack i Sverige! Och jag avskyr att köpa OPI-lack i Sverige, då beställer jag hellre från TransDesign, blir (inkl frakt) fortfarande strax över 1/3 av svenska priset... Just den färgen gillade jag dock inte, håller med sambon: rökarhänder!

  Petra: Jag beställer från TransDesign hela tiden och har aldrig råkat på tull! Då håller jag mig till small flat rate lådorna, de går alltid igenom (de deklarerar varan som gåva värd 4 USD när de postar xP) iaf hittills... Beställde från head2toe en gång, men åkte på tull OCH ena lacket var helt förstört till den grad att jag är helt säker på att nån tricksat med flaskan... Så jag har inte beställt från dem igen :P

  SvaraRadera
 5. Väldigt hemskt faktiskt.

  Nja, blir inte mycket MUS för mig. Men har testat 3 och gjort mig av med en av de 3.

  SvaraRadera
 6. Tack sa mycket för era svar! :) De hjälper mig lite mer, tyvärr sa kan jag inte köra pa flat rate box da jag vill beställa seche vite pa refill flaska, sa den är ju lite för stor. 8ty8beauty har sagt att tva sadana flaskor blir 38 $ i shipping men vill ju vara förberedd pa ev tullskatt sa man inte svimmar när det väl hÄnder :)
  Tack igen och tack för en trevlig blog!

  SvaraRadera
 7. Evy: Jag har tyckt att jag BORDE vara sugen på hololacken, men inte ens de har lockat mig på riktigt. Och du har ju helt rätt om priset!

  Sarah: Haha, inte en enda har gillat detta. Inte så konstigt heller.

  Petra: Räkna med att du kommer att få betala och se det som en bonus om du slipper! :-)

  SvaraRadera
 8. Ha ha, vilken rolig kommentar. Jag är velig! Nä, det är inte snyggt, men det är samtidigt nåt jag gillar med det... Skit att det är så skirt, för om det var helt opakt hade det varit snyggare. Glansen kan man i alla fall inte klaga på!

  SvaraRadera
 9. Dem är dyra också! Mycket därför jag aldrig köper lack från MUS. sen hör man sällan riktiga lacktjejer hylla dem heller. Och lacket var fult, fasansfullt! det är så skönt när din sambo dissar för då kan man haka på honom utan att låta sur och otrevlig:)

  SvaraRadera
 10. Förresten så har transedesign börjat skriva ner värdet på sina paket. Det har de sagt till Sminkan iaf och tror att det stod i min senaste invoice också...

  SvaraRadera
 11. Lite väl blodfattig kanske, på ett snudd på obehagligt sätt. Hm... Det är i och för sig en god anledning att köpa det. :D
  Inte snyggt men intressant!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!