torsdag 17 februari 2011

Depend #222

#222 från Depends vårkollektion är ett ljuvt ljuslila lack som drar något åt rosa och innehåller det silverskimmer som är typiskt för den här kollektionen. Skimret är inte speciellt framträdande, men bidrar kanske med lite extra glans.

Sött, men inte riktigt min grej.

Formulan var något tjock och ganska rinnig. Det är dock opakt efter två lager.

Mitt betyg: 3/5

Sambons kommentar: "För att vara sådär mjäkigt var det rätt sött. Lite smågulligt sådär."

English: This is from Depends spring collection. A sweet lilac with fine silver shimmer. Not really my cup of tea. The shimmer is very discrete, but adds a little shine. The formula was a bit thick and runny. You need two coats to make it opaque.

10 kommentarer:

 1. Känns lite 2010, utan att verka dryg =D Lite som att det hade varit 5443 gånger finare förra sommaren!

  SvaraRadera
 2. Sminkhörnan: Vet du, jag håller helt med dig! Det känns verkligen inte nytt. Men å andra sidan är det väl så att det finns massor av människor som inte är lika nördiga när det gäller lack som kommer att tycka att det är jättefint.

  SvaraRadera
 3. Mysig färg tycker jag, väldigt trevlig :)

  SvaraRadera
 4. Denne likte jeg veldig godt! :)

  SvaraRadera
 5. Haha ni som har "1000" olika sorters lack kanske tycker att det är sååå 2010 ;)

  Hihi jag har inte så många lack och jag gillar färgen på lacket som är på din bild. Hmmm ska nog testa det lacket i veckan som kommer.

  SvaraRadera
 6. Lite mes-lila med extra gulligull :) Tycker det är sött!

  SvaraRadera
 7. Snyggast av vårkollektionens lack så här långt alla fall, enligt mig. Silverskimret passade bättre mot det lila på något vis. Men ingen favorit som jag kommer rusa ut och köpa.

  SvaraRadera
 8. Annie: Jo, trevlig var nog ordet. :-)

  Solveig: Jag är faktiskt lite förvånad över att så pass många gillar detta. Trodde alla skulle tycka att det var trist. :-)

  Carina: Man måste ju förstå att tillverkarna inte kan anpassa sig efter oss lacktokar utan måste tänka på vad den breda massan vill ha. Och de skriker nog inte efter unika kombinationer som vi som samlar gör. :-)

  Honi: Klockren analys! :-)

  Sminkan: Jag gillar 227:an bäst hittills! Det här gör mig lite sömnig. :-)

  SvaraRadera
 9. Gillar båder färgen och skimret men är inget Depend-fan tyvärr. Blir säkert inget köp bara för det. Hade det varit ChG eller OPI som släppt detta så hade jag förmodligen köpt det direkt. Knäppt, jag vet. Är nog lite märkesnörd. :)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!