fredag 11 februari 2011

Misa Fountain Of Youth

Först ut att testas av Wishes-lacken blev såklart gröna Fountain Of Youth. För det är grönt, även om det inte är på något "in your face"-sätt. Det är blekt, blekt lindblomsgrönt med skimmer i samma färg. Vackert!

Lacket var lite åt det tjocka hållet, men ändå lätt att kontrollera på nageln. Det krävdes tre lager för att uppnå full täckning, men jag tyckte det såg fint ut även efter två lager. Man kan ana lite penseldragsmärken, men inte så mycket att det stör.

Torktiden var dessvärre ganska lång. Jag hann få ett par märken i lacket innan det hade härdat helt.

Jag gillar det här oväntat mycket faktiskt. Det känns liksom fräscht på naglarna. Dessutom har jag ingenting liknande i samlingen och det är ju alltid ett plus.

Mitt betyg: 4/5

Sambons kommentar: "Det där var faktiskt fint. Det är inte en riktig gräsmatta, men man känner löftet om vår."

English: Misa Fountain Of Youth from the Wishes collection is a very pale green shimmer. A really pretty color for spring! The formula was a wee bit thick, but it applied well. You can see tiny brushstroke marks, but they don't bother me at all. This is three coats.

5 kommentarer:

 1. Han är verkligen poet, din man. Fantastisk kommentar idag!
  Jag väntar ju på samma kollektion och nu väntar jag inte mindre otåligt om vi säger så. Väldigt fint, krispigt lack.

  SvaraRadera
 2. Fint, lite romantiskt. Passar både vinter och vår.

  SvaraRadera
 3. Det ser väldigt olika ut på de olika bilderna! Först tänkte jag "njae..." men när jag kikat på alla bilder så ja - jag gillar det!

  SvaraRadera
 4. Sminkan: Ja, han har helt klart en poetisk ådra! :-)

  Therese: Romantisk var faktiskt en passande beskrivning! :-)

  Makeupoholic: Ja, det ser lite urtvättat ut på de två understa bilderna. Färgen liknar mest den på de två översta bilderna, men det är ju en väldigt blek grön. Väldigt, väldigt blek. :-)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!