tisdag 1 februari 2011

China Glaze Life Preserver

China Glaze Life Preserver är ett dämpat orange krämlack. Nyansen drar lite åt rost och tegel. Jag blev rätt kär i det här, färgen känns sofistikerad och vuxen. Jag gillar verkligen orangea lack och det här är unikt i min samling.

Formulan var bra och det täcker helt med två lager.

Mitt betyg: 4/5

Sambons kommentar: "Är du säker på att det är orange? Jag tycker det ser rött ut."

English: I'm a bit in love with Life Preserver. It's a unique orange in my collection. Very muted, not bright at all. This feels like a very sophisticated and grown up orange. The formula was good and it covers nicely in two coats. Definitely a favorite from the Anchors Away collection!

15 kommentarer:

 1. Jag vet inte riktigt varför men detta är nog det lacket som lockar minst i kollektionen. Vill nog antingen har röd eller orange och den här är lite mittemellan. Jag är nog inte så vuxen och sofistikerad. Höhö. :D

  SvaraRadera
 2. Visst är den helt otroligt fin? Att den på något vis lyckas pendla mellan sjuttiotalsorange och en classy fin dam-manikyr är ju helt lovely! Tror bestämt att detta är min favorit ur hela kollektionen.

  SvaraRadera
 3. Tack för en riktigt rolig blogg som måste läsas varje dag!! Jag skulle väldigt gärna vilja ha några bra tips på stärkande nagellack, eftersom jag precis lyckats sluta bita på mina stackars naglar. Det skulle vara roligt att kunna behålla dom nu när dom äntligen är på väg och då vill man ju inte gärna att dom går sönder direkt!! =)Tack på förhand /johanna

  SvaraRadera
 4. Den var snygg, tvekade lite till denna först med en får nog var med bland de fina från vårens färger.

  SvaraRadera
 5. På bilderna verkar den påminna lite om Depends dova orangea från senaste kollektionen, får man önska sig några swatches vid sidan om varandra kanske? Tack för en fin blogg!

  SvaraRadera
 6. Very interesting color!

  SvaraRadera
 7. Pamsan: Det är ju bara roligt att man kan tycka så olika! :-)

  Kerstin: Tack!

  Viola: Ja, jag gillade verkligen hur det såg på de swatches jag hade sett, men tyckte det var ännu finare i verkligheten!

  Johanna: Jag brukar ju aldrig använda några nagelstärkare så jag har ingen erfarenhet av dem själv. Men några som jag läst positivt om är Nubar Nu Nails och OPI Nail Envy, t.ex. Googla gärna på dem för att se om du hittar några användbara recensioner.

  Emma: Ja, det tycker jag absolut att den ska få! :-)

  Fluff: Hm, jag tycker nog inte att den är särskilt lik någon från Depends vårkollektion. Den är klart mer orange än någon av Depends vårlack.

  Sonidlo: Yes, I think so too!

  SvaraRadera
 8. Ser verkligen unikt ut! Har aldrig sett den färgen förut. Fint!

  SvaraRadera
 9. Mmmmmm! Vad fint det ser ut! Jag har beundrat mitt i flaskan när det kom igår men unnar mig inte något nytt förrän till helgen och möjligheten att fota. Då ska jag swatcha en bunt jag kan ha sen i veckan som kommer. :D

  SvaraRadera
 10. Så snyggt! Ångrar att jag inte tog med detta i min senaste beställning från Transdesign!

  SvaraRadera
 11. Har kjøpt denne lakken sjølv også. Ser kjempefin ut. Syns ikkje den ser så veldig rød ut, men no har eg ikkje prøvd den på meg sjølv. Likar jo ikkje rød lakk noko særskildt. no gledar eg meg til å prøve min :D

  SvaraRadera
 12. Jag vill också kunna ha orange på naglarna, det ser ju så fint ut på så många med inte på mig.
  Tangerine scream från color club är det enda som ser okej ut.

  SvaraRadera
 13. I don't like orange color for polish but Life Preserver is gorgeous... I love it!
  Greetings from a new follower ;-)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!