tisdag 22 februari 2011

China Glaze Rainstorm

Här har vi ett alldeles underbart vackert lack som tyvärr är ett litet helvete om man ser till dess egenskaper. China Glaze Rainstorm. Blåklintsblått med sparsamt med blått mikroglitter. I flaskan skimrar det lite i lila, men det är inget man ser på nageln.

Formulan är tunn, rinnig och väldigt skir. Det krävdes fem lager (5!) för att det skulle täcka helt. Glittret gör att det ser lite småknottrigt ut på nageln, men det är ändå väldigt vackert. Men inte så vackert att det är värt besväret.

Mitt betyg: 2/5

Sambons kommentar: "Snyggt, men lite mer glans hade inte skadat."

English: China Glaze Rainstorm sure is pretty, but what a PITA to apply! Super sheer, runny and thin. I needed five coats to make it opaque. So even if the end result is beautiful, I don't think it's worth the trouble.

10 kommentarer:

 1. Det är så snyggt! Och jag är riktigt imponerad att du pallade med alla lagren! Jag provade det först också, men det torkade verkligen aldrig..

  SvaraRadera
 2. 5 lager, jisses, aldrig att jag skulle orka måla och vänta att det ska torka emellan! Absolut, snygg färg men definitivt inte värt bäsveret!

  SvaraRadera
 3. Vad synd på en sån fin färg. För det var verkligen riktigt fint.

  SvaraRadera
 4. Synd att 5 lager lack krävdes. Gillade färgen.

  SvaraRadera
 5. Layering, det körde jag på.

  SvaraRadera
 6. Fin och lite ovanlig färg! H&Ms U Must have this är lite likt, även om det är knalligare och kräm.

  SvaraRadera
 7. Färgen var ju magisk, men fem lager är inte helt kul..

  SvaraRadera
 8. Ja djeflar det lacket var inte skoj att applicera! Satt dubbelvikt och försökte fixa en pedikyr och trodde jag fått en felig flaska... :O Men så fint!

  SvaraRadera
 9. Hmm.. det är nog ett av de få lack från China Glaze jag inte älskar direkt.. kanske om man ger det lite tid? Blått är ju annars min absoluta favorit ;)

  SvaraRadera
 10. I wear it in two coats and it's one of my favourites :) A little bit sheer, yeah, but it isn't streaky and gives some watercolor effect :)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!