söndag 3 april 2016

Senaste veckornas lackshopping

Jag väntar otåligt på att min skadade nagel ska växa ut tillräckligt för att det ska kännas lönt att lacka naglarna igen.

I väntan på att jag kan börja swatcha igen tänkte jag visa mina senaste lackinköp. Det är lite lustigt, som mammaledig har jag ju helt klart sämre med pengar än jag är van vid, särskilt eftersom vi snålar med dagarna för att vi ska kunna vara hemma med Tuva så länge som möjligt. Trots det har jag handlat mer lack senaste månaderna än jag brukar göra. Jag upplever att jag har mer tid att surfa på nagelbloggar och även mer tid att måla naglarna faktiskt (även om det inte är varje dag jag får till det). Det har gjort att jag blivit lite "nyförälskad" i mitt intresse - kul!

Det har alltså blivit några mindre beställningar senaste månaden.Först är en liten beställning från Lemming Lacquer, ett märke jag inte testat tidigare. Det blev lite strul med min order först, men Cassie som ligger bakom Lemming Lacquer kompenserade genom att skicka med lite extra småsaker - sånt gillas. Miss the Misery är inte svart som den ser ut på bilden utan ett mörkt, mörkt lila holo. Spännande, jag har inget liknande sen tidigare.Sen var jag med på en sambeställning från ILNP. Det blev fyra skönheter, alla otroligt glittriga och tjusiga. Jag hade kunnat gå helt bananas här, ILNP gör ju så otroligt snygga lack. Men jag besinnade mig och stannade vid fyra. :-)


Jag har också gjort min första beställning från Color4Nails. Det blev tre skönheter från Cupcake Polish. Bitter Almonds och Unrequitted Love är båda exklusiva för Color4Nails, jag har velat ha dem sedan jag såg swatches av dem första gången. Jag är också himla glad för att jag lagt vantarna på en flaska av Berry Good Looking, denna hajpade lila holo.Och sist men inte minst lade jag också en liten beställning hos Darling Diva. Tre lack från The Force-kollektionerna.

Åh, jag längtar efter att testa dessa och alla andra skönheter som väntar i mina otestade-lådor. Jag hoppas på mycket sol framöver eftersom jag är väldigt inne på holos för tillfället.

Har ni några roliga beställningar på ingång? Berätta gärna, jag älskar att läsa om andras lackshopping! 

Still waiting for my index finger nail to grow out so I can continue swatching. In the meantime, these are my latest purchases, from Lemming Lacquer, ILNP, Color4Nails and Darling Diva. Can't wait to try all of my new pretties! :-) Have you got some exciting nail mail coming up?

6 kommentarer:

 1. Åh så mycket spännande, ska bli jätteroligt att se på!

  SvaraRadera
 2. Jag måste ha tag på Berry Good Looking!! Mycket fint här du :)

  SvaraRadera
 3. Inget på ingång just nu, men fick hem en beställning från picture polish förra veckan med fina grejer 😍😍

  SvaraRadera
 4. Inget på ingång just nu, men fick hem en beställning från picture polish förra veckan med fina grejer 😍😍

  SvaraRadera

Kommentera gärna!