onsdag 27 april 2016

Il Était Un Vernis We Want You For NPA Army

Mitt bidrag till Karins gröna onsdag är Il Était Un Vernis We Want You For NPA Army. Jag köpte detta från Edgy Polish för länge sen, men där verkar den vara slutsåld. Det är i alla fall ett murrigt kamouflagegrönt lack med guldflakes och scattered holo. Holoeffekten är ganska subtil, men väl synlig i solen.

Jag var inte sådär jättesugen på detta egentligen, men när jag väl fick det på naglarna så tycker jag faktiskt att det är väldigt vackert. Det var länge sen jag bar en så här murrig grön och jag hade glömt hur trevliga lack i den här färgskalan är.Formulan var väldigt trevlig, lagom tjock och mycket lättlackad. Två lager täcker, men jag lade på ett tredje lager och tyckte faktiskt det gav färgen lite mer djup så jag rekommenderar att lacka tre lager med detta.

Mitt betyg: 4/5

Il Était Un Vernis We Want You For NPA Army has been sitting among my untrieds for way too long. About time I tried it! For some reason I haven't felt like wearing it, I really don't know why. It's beautiful! A mossy camouflage green with gold flakes and scattered holo. It's been a long time since I last wore a green shade like this one, I had forgotten how beautiful they are. The formula was good, nice and easy application. It covers in two coats, but I added a third coat and I think it gave the color a little more depth.

14 kommentarer:

 1. Skitsnyggt ju! Lite sådär sofistikerat trots att det är grönt. :) Har inte ens tagit bort gårdagens lack än men grönt blir det innan dagen är slut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag gillar det mer än jag förväntade mig!

   Radera
 2. Jag gillar den här typen av murriga gröna färgerna så det här gick hem hos mig.

  SvaraRadera
 3. I like it, but do not love it as such, too dusty. But it's beautiful on you!

  SvaraRadera
 4. Det här är nog mitt favoritgröna lack kan jag säga <3 vackert både i skugga och sol. Var tvungen att köpa en backup faktiskt !
  Marianne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är min favorit i färgskalan, men riktigt fint ändå! :-)

   Radera
 5. Fint tycker jag, särskilt med solen på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, holosar gör sig ju absolut bäst i solen. :-)

   Radera
 6. Otroligt fint! Tycker nyansen är underbar!

  SvaraRadera
 7. På andra bilden ser det fantastiskt ut! Kul namn också:)

  SvaraRadera
 8. Oj så otroligt vackert lack :O
  Alltså jag låter som en söndrigt kasettband som bara upprepar samma sak hela tiden :D
  Det här är verkligen hur vackert som helst :)
  xx

  SvaraRadera

Kommentera gärna!