onsdag 9 mars 2016

Zoya Selene

Jag försöker hitta tid att blogga varje dag, men Tuva blir mer och mer aktiv så vissa dagar hinns det helt enkelt inte med. Igår var det fullt upp från morgon till kväll, En aktivitet är rolig i några minuter, sen vill hon att något nytt ska hända. :-)

Just nu ligger hon i alla fall och sover en liten tupplur så jag passar på att blogga. Och ett grönt lack så att jag kan vara med på Karins gröna onsdag! Vackra Zoya Selene har jag fått från Emelie på Makeup by Blowfish.

Selene är i alla fall ett smaragdgrönt skimmerlack som släpptes med sommarkollektionen Paradise Sun förra året. Jag blev helt betagen när jag såg det i flaskan, det är så fint! I solljus och lampljus har det en väldigt intensiv lyster som jag tyvärr inte fångade på mina bilder som är tagna i skugga.


 Formulan var lite tjock, men lättlackad. Två lager gav mig full täckning. Jag avslutade med ett lager topplack, men det blir ändå inte särskilt glansigt.

Mitt betyg: 4/5

The beautiful Zoya Selene was a gift from the lovely Emelie at Makeup by Blowfish. It's an emerald green shimmer, released with the summer collection Paradise Sun from last year. The formula is slightly thick, but smooth and easy to paint with. This is two coats and top coat. Even with top coat it doesn't dry particularly shiny though, the finish is slightly dull.

22 kommentarer:

 1. Fint lack! Känner igen det där med aktiviteten från när mina var bebisar(4&2 idag). Hur gammal är Tuva? Kan hon sitta med stöd? Då brukar en vanlig visp och skål vara populära. Och oroa dig inte för bloggen, vi är trogna läsare ändå! Det blir bättre med egentiden sedan. Tiden går fasligt fort!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon är 3,5 månad så fortfarande liten, men väldigt aktiv och har svårt att vara still överhuvudtaget. :-)

   Radera
 2. It is a lovely shade of green - and have fun with Tuva :)

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. Jag med, men det var väldigt länge sen jag köpte några faktiskt.

   Radera
 4. Vilket superhärligt lack! :-)

  SvaraRadera
 5. Svar
  1. Ja, det är lika fint som jag trodde att det skulle vara när jag såg det i flaskan. :-)

   Radera
 6. Jättehärligt!
  Inser hur lyckligt lottad jag är som har en så lugn bebis som gillar att sitta och leka själv =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, Tuva har ju varit hur lugn som helst, men det verkar vara slut på det nu. :-)

   Radera
 7. härlig nyans på lacket , vet hur det är, min dotter är väldigt aktiv om man ska jämföra med min son som va lite lugnare och skämde bort mamma med långa sov stunder hehe men min dotter är precis tvärt emot,,vissa dagar får jag inget gjort =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tuva har verkligen varit lugn fram tills för ett par veckor sen. Nu vill hon bli underhållen hela tiden och vägrar vara still. :-)

   Radera
 8. Det ser jättefint ut! Vad roligt det måste vara att få följa Tuvas utveckling, kan tänka mig att det går väldigt fort :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så roligt, hon gör nya saker hela tiden, så kul att se!

   Radera
 9. Hoppsan! Tycker färgen känns lite out-of-date och är ingenting som jag skulle bära, men man hajar ju till när man ser den.
  Vad härligt det låter med lilla Tuva. När får vi se bild på henne?
  / Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ni ska få se en bild i nästa inlägg! :-)

   Radera

Kommentera gärna!