onsdag 16 mars 2016

Essie Retro Revival + Spring 2016

Igår visade jag en nyhet från OPI, i dag har jag två nya kollektioner från Essie åt er. Det kom ett bud i måndags med både årets vårkollektion och den omtalade kollektionen Retro Revivals. Essie firar 35 år i år och det gör de med att släppa en kollektion där de återlanserar några av sina bästsäljare genom tiderna.

När nyheten släpptes blev det en stor snackis eftersom ett av lacken som kommer tillbaka är Starry Starry Night, ett lack som säljs för hutlösa summor på eBay. Jag hade faktiskt redan skaffat mig en flaska av den nya versionen, men jag har inte kommit så långt att jag testat den. Tyvärr har det visat sig att den nya versionen är långt ifrån identisk med originalet, men det har ändå sett fint ut på de swatches jag sett hittills.

Här är lacken från Retro Revival.

 Vårkollektionen har semestertema och innehåller till min förtjusning ett grönt lack! Yay! Mina förhandsfavoriter här är Off Tropic och Sunshine State of Mind. Vad tycker ni om Spring 2016 och Retro Revival? Ser ni något som lockar? 

PR samples of the Retro Revival and Spring 2016 collection from Essie. So looking forward to trying Off Tropic - yay for greens!

6 kommentarer:

 1. Oh ja, Starry Starry Night ser riktigt fint ut. Bikini With a Martini verkar lovande också. Ska bli spännande att se dem på!
  / Maria

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Pool Side Service och Off Tropic ser extra fina ut! Även Shades On lockar.

  SvaraRadera
 4. Många spännande lack här! Jag stod faktiskt och häll i Starry Starry Night i veckan...

  SvaraRadera
 5. I only bought Starry Starry Night - and it's gorgeous!

  SvaraRadera
 6. Jag tycker nästan sommarkollektionen är mer spännande än Retro Revivals. Men självklart kunde jag inte låta bli att skaffa Starry Starry Night.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!