tisdag 22 mars 2016

OPI She's a Bad Muffuletta!

OPI She's a Bad Muffuletta! är det sista lacket jag har att visa er från New Orleans-kollektionen, jag fick ju bara hem fyra lack från den kollektionen. När jag först såg detta i flaskan tyckte jag det såg fint, men kanske inte jättespeciellt, ut. Nu när jag testat det är jag kär! Det här kommer bli en sommarfavorit!

She's a Bad Muffuletta! är något av en kameleont, i vissa ljus är den mer rosa medan den i andra ljus känns som en röd som drar något åt rosa. Hur som helst är den galet snygg och lysande.


Jag lackade med den i söndags och bär den faktiskt fortfarande. Någon gång under dagen ska jag försöka få tid att lacka om till något grönt så jag kan vara med på grön onsdag. Formulan var väldigt krämig och bra och den täcker med två lager. 

Och just ja, jag var tvungen att googla på namnet för att förstå det. Muffuletta är en macka som är populär i New Orleans, gjord på ett italienskt bröd som bär samma namn. Två lack i den här kollektionen har alltså fått namn från mackor, haha. (Se Rich Girls & Po-boys)

Mitt betyg: 5/5 

When I saw OPI She's a Bad Muffuletta! in the bottle I thought it looked nice, but not that special. Now I've worn it since sunday and I'm in love! This is such a perfect, happy color for summer. It's a bit of a chameleon, leaning more pink in some lightings and more reddish in others. It's very bright and gorgeous! The formula was spot on and covers in two easy coats.

15 kommentarer:

 1. Hoppsan vilken skönhet! Den här missade jag när jag valde lack från kollektionen ... nu står den överst på min inköpslista!
  / Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det här är ett måste!

   Radera
  2. Japp, och jag norpade den sista flaskan på Kicks!
   / Maria

   Radera
 2. Det här är den enda i kollektionen jag har och nu ser jag ännu mer fram emot att bära den! Jag tror också att jag kommer att skaffa Rich Girls & Po'boys.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra köp! Tycker definitivt du ska skaffa Rich Girls & Po-boys också, den är super!

   Radera
 3. Skitsnygg färg! Älskar den här typen som är både rosa och röd.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag med! Förutom att jag oftast blir vansinnig när jag försöker bestämma vilken färg det egentligen är. :-)

   Radera
 4. en färg man blir glad av=) kul att mat ha gett namn till lacken!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst blir man! De flesta riktigt somriga lack gör mig faktiskt glad. :-)

   Radera
 5. What a happy and bright one, makes me smile!

  SvaraRadera
  Svar
  1. It's brighter than I expected actually!

   Radera
 6. En perfekt sommarfärg! Den ser så himla härlig ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag blev så positivt överraskad när jag testad det, det är kanonsnyggt!

   Radera
 7. Jag har bara haft detta i min gradient men det kändes verkligen helt fantastiskt läckert så jag ser fram emot att prova det mer!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är värt att bära som manikyr!

   Radera

Kommentera gärna!