fredag 4 mars 2016

KBShimmer Mixed Peelings

Åh ljuvliga fredag! Trots att jag är mammaledig är fredagar fortfarande lika speciella. En hel helg med mys med sambon och Tuva framför mig. I dag ska jag luncha med en av mina kollegor och sen hem och städa så det är fint inför helgen.

Dagens lack är en glad och härlig historia så den passar fint att visa i dag. KBShimmer Mixed Peelings (alltså, jag insåg precis att jag alltid skrivit det fel, jag har skrivit det KB Shimmer, när det ska skrivas ihop - gah!) släpptes sommaren 2014. Jag köpte inte min flaska då utan fick den alldeles nyligen när jag köpte en "Mystery grab bag" från Harlow & Co. Priset för en sån är $20 och då får du 3-4 lack/läppprodukter som du inte vet vilka de är förrän du får dem. De kan ha små defekter som stänk av lack från en krossad flaska. Så var fallet med denna, den har lite torkat lack på undersidan av flaskan. Ingenting som påverkar kvaliteten på lacket alltså.

Hur som helst är jag glad att jag fick denna, den passar mig som handen i handsken. En vit jelly med runda och hexformade glitter i olika storlekar. Glittren är rosa, gröna och gula - riktiga vårfärger!Formulan är ganska tunn, men lättkontrollerad. Jag har tre lager på bilderna och som ni ser är det fortfarande ganska skirt. Det stör mig dock inte, jag tycker det ser eteriskt och fint ut. Vårljuvt. Varje lager ger ganska sparsamt med glitter, men det gör inget, jag tycker man har ganska lagom med glitter efter tre lager.

Mitt betyg: 4/5

I got KBShimmer Mixed Peelings when I bought a "Mystery grab bag" a little while ago. I'm glad I got it since it feels very me. It was released with the summer collection in 2014 and it's a white jelly with a very cheeful mix of gltter in spring- and summer appropriate colors like pink, green and yellow. The formula was quite thin but easy to apply. The glitter payoff with each coat is pretty modest, but I think you end up with a perfect amount of glitter after three coats. It doesn't look too busy.

18 kommentarer:

 1. I love the name for this really cute polish, I like it!

  SvaraRadera
 2. Ett roligt och fint vårlack, jag gillar´t!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag med! Tycker det är så fint med glitter i en skir, vit bas.

   Radera
 3. Vilken raring! Och lite kladd på flaskan kan man lätt stå ut med.

  SvaraRadera
 4. Snyggt, våriga lack. Jag tönker på skalet på fågelägg... skirt och lite genomskinligt. Ett påsklack, kanske ����
  / maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag bär av tradition alltid gult till påsk, annars hade det varit ett alternativ. :-)

   Radera
 5. Absolutely gorgeous! I love the pops of color, very springy/summery! I think it looks like one of the nicest glitters like this that I've seen. The glitter looks 'natural' in the polish..if that makes any sense. Not too big or clumpy!

  SvaraRadera
 6. Men rackarns, jag skriver ju också alltid det som KB Shimmer! Fint var det här i alla fall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så sjukt att jag aldrig sett hur typ alla andra skriver det förrän nu. :-)

   Radera
 7. jätte härligt o vårigt lack!skulle vilja ha det själv!=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kollade om det fanns att köpa på Harlow, men det verkar inte finnas tillgängligt längre.

   Radera
 8. Det här var kanonfint, förstår att du gillar det, det hade absolut gått hem hos mig med!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!