lördag 8 maj 2010

OPI Summer Flutter-swatches

Jag har inte haft så mycket tid att fixa med naglarna den här veckan, men nu har jag i alla fall fixat swatches på Summer Flutter-lacken. Spana in!


Catch Me In Your Net. Jag tog en otrolig massa bilder av det här lacket, men inget av dem visar färgen på lacket helt korrekt. Lacket är mycket vackrare i verkligheten än vad som framgår av bilden. På bilden ser det turkosblått ut, men i verkligheten är det blått som drar åt grönt. Havsblått med ett helt otroligt vackert skimmer. Det är skirt, jag lackade tre lager men har fortfarande tydlig VNL (visible nail line).
Sambons kommentar: "Fab!"


Wing It! En skir hallonrosa bas med massor av finkornigt glitter i lila och rosa. Jag har fyra lager på bilden, men jag har ändå VNL. Det stör dock inte mig. Jag fick flera komplimanger den dagen jag bar det och måste säga att jag älskar hur det skimrar. Det känns oerhört kvinnligt på något sätt.
Sambons kommentar: "Wow, det där var kul!"


Flit a Bit. Det här är faktiskt ett riktigt härligt orange lack som kommer att vara ursnyggt till solbruna händer. I flaskan tyckte jag att det såg lite dämpat ut, men på nageln blir det ganska knalligt. Formulan är spot on, det är lätt att lacka med och två lager räcker för full täckning.
Sambons kommentar: "Det är faktiskt snyggare än vad jag trodde att det skulle vara."


Flower-to-Flower. Ett mediumrosa lack med diskret, men inte osynligt, silverskimmer. Tre lager med lack. En fin men lite tråkigt färg, tycker jag.
Sambons kommentar: "Det ser ut som något man skulle vilja krama."

Catch Me In Your Net är min favorit i den här kollektionen, följt av Wing It!, Flit a Bit och Flower-to-Flower. Formulan var genomgående mycket bra, men Catch Me In Your Net och Wing It! kräver många lager om man inte vill ha VNL.

Helhetsbetyget på den här kollektionen måste bli väldigt positivt. Även om jag personligen inte blev särskilt förtjust i Flower-to-Flower så kommer den säkerligen att gå hem hos alla rosa-älskare.

Enligt det besked jag har fått ska dessa godingar finnas i svenska butiker någon gång i mitten av juli.

11 kommentarer:

 1. vilka jättefina lack! Det orangea är inget för mig dock (jag ser helt sjuk ut i orange!) men jag gillar de övriga lacken. Vet faktiskt inte om jag kan välja en favorit!

  Jag gillar rosa, så för mig är det rosa jättefint. Somrigt!! Skulle definitivt kunna tänka mig det!

  /Mia

  http://www.meraord.se
  http://mias.blogg.se

  SvaraRadera
 2. Catch me in your net ser verkligen helt fantastisk ut! Trist att den är så skir bara, då drar man sig för att lacka med dem tycker jag...

  SvaraRadera
 3. "Ser ut som något man skulle vilja krama"! Åh... Din sambo är fantastisk!!

  Jag gillade den orangefärgade. Det trodde jag inte att jag skulle göra. Den blå är ju himla fin men har P'ssion rätt och den är en dupe till Charla från Zoya behöver jag den knappast. Varför två skira blå i samma färg, liksom. Men hela kollektionen är söt.

  SvaraRadera
 4. Oj, vad överraskad jag blev av F2F! Trodde den skulle vara lite meh, men jag tycker den är fin.

  SvaraRadera
 5. Mia: Nej, alla färger är ju inte för alla. Visst är det en fin kollektion? :-)

  Emma P: För mig beror det helt på hur lacket ser ut. Är det bara tillräckligt vackert kan jag lacka på i all oändlighet. :-)

  Sminkan: Haha, det tycker jag med! Och nej, har du Charla behöver du nog inte CMIYN. Jag har Charla och nu kommer jag inte att köpa det heller.

  SaintBella: Den är fin, men jag är inte helt såld.

  SvaraRadera
 6. Den snyggaste var Chatch me in you net, får jag se mig om efter :)

  SvaraRadera
 7. Gillar din sambos kommentarer, tänk om min vore så...

  Väntar på att Zoya Charla ska komma hem till mig så frågan är om jag ska köpa Catch me in your net....svårt....
  Wing it ska jag definitivt köpa men de andra tyckte jag var lite ja sådär.

  SvaraRadera
 8. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 9. EmLa82: Jag håller med dig!

  Lina: Ja, jag är så glad över att min sambo inte tycker att mitt lackintresse är överdrivet eller konstigt. Hade varit jobbigt om jag var tvungen att gömma alla paket som kommer hem till oss, haha!

  Pssion jämförde ju Charla och CMIYN (det har du säkert sett) och de såg ju identiska ut. Så om du beställt Charla skulle jag nog skippa CMIYN. Jag hade tänkt köpa Charla, men kommer inte att göra det nu.

  SvaraRadera
 10. Sofia (nibblah)10 maj 2010 kl. 11:26

  Oh, vilken underbar kollektion! Skulle kunna tänka mig allihop faktiskt, men Catch Me In Your Net är ju i en klass för sig <3

  Btw, är dålig på att kommentera så jag måste passa på att säga: jag gillar din blogg skarpt! Jättebra swatches och älskar recensionsformen. Sambons kommentar är en genialisk idé också :) Keep up the good work!

  SvaraRadera
 11. Sofia (nibblah): Tusen tack för din fina kommentar, den gjorde mig så glad! Och jag håller med om att det är en kanonfin kollektion! :-D

  SvaraRadera

Kommentera gärna!