fredag 21 maj 2010

Nubar Conserve

Igår kunde jag inte bestämma mig för vilket lack jag skulle lacka om till, så jag blundade helt enkelt och stack ned handen i lådan med otestade lack. När jag öppnade ögonen hade jag Nubar Conserve från höstens kollektion Going Green i min hand - vilket prima val! Going Green är helt klart en av mina favoritkollektioner någonsin.


I blixt:
Conserve är ett grönt skimmerlack som drar ganska kraftigt åt blått. Skimret går i silver och blått och gör att det gnistrar så vackert i solen. Tyvärr gömde sig solen precis när jag skulle fotografera det så jag lyckades inte fånga det på bild.

Formulan är fantastisk precis som jag förväntar mig när det gäller lack från Nubar. Det glider på nageln utan något krångel och två lager räcker för full täckning.

Mitt betyg:
5/5

Sambons kommentar:
"Det är grönt med en twist."

Nubar hittar ni hos Nailshop eller hos Nailsbodybeauty. Ni kan också bli kund hos Nailmail som brukar ha Nubar ett par gånger om året.

14 kommentarer:

 1. Håller verkligen med! En enastående kollektion! Löv, löv, löv :D.

  SvaraRadera
 2. Verkligen en fantastisk kollektion! Jag älskar vartenda lack ur den!

  SvaraRadera
 3. Pamsan: Ja, massor av kärlek till Nubar! De har skapat underbara kollektioner senaste året. :-)

  Sminkan: Jag med! :-)

  SvaraRadera
 4. Så snyggt, älskar gröna lack.

  SvaraRadera
 5. EmLa82: Jag med, man kan inte få för många gröna! :-)

  SvaraRadera
 6. Hur klarar dina naglar av att byta lack så ofta? Mina gör inte det. :( Jag har ett eller två lack i veckan i en period och däremellan flera veckor utan lack alls. Naglarna går av och skivar sig. :(

  Hur gör du för att få så fina naglar!?

  http://www.meraord.se
  http://mias.blogg.se

  SvaraRadera
 7. Åh så fint! Grönt är så vackert!

  SvaraRadera
 8. Mia: Använder du nagelolja? Om inte så tycker jag att du ska testa det. Massera nageln med olja så ofta du hinner, helst en gång om dagen. Du kan göra det även om naglarna är lackade. Det gör stor skillnad för mig. Om jag slarvar med oljan märker jag att naglarna blir sköra och lätt skivar sig. Min favorit är Scratch Nails Nail Food, men just nu använder jag en nagelolja från Snowcrystal som också är väldigt bra.

  Kerstin: Ja, grönt med skimmer är oslagbart! :-)

  SvaraRadera
 9. Conserve är så förbannat snyggt! och formulan är banne mig fantastisk. Tror att Going Green är min absoluta favoritkollektion faktiskt. Och en av få som jag äger hela kollektionen...

  SvaraRadera
 10. Emma P: Jag är så imponerad av Nubars kollektioner, tycker att de är så kreativa och lyckas ta fram helt unika lack väldigt ofta. De är nog mitt absoluta favoritmärke måste jag säga. :-)

  SvaraRadera
 11. Nej jag använder inte nagelolja så det ska jag testa. Vet du var man kan köpa din favorit?

  Idag ska jag lacka mina naglar vinröda har jag bestämt! De har varit lila nu i en halv vecka.

  Du som lackar dina naglar så ofta. Känner du dig "naken" utan färg på naglarna? :)

  Tack för tipset!

  Mia

  http://mias.blogg.se
  http://www.meraord.se

  SvaraRadera
 12. Mia: Scratch Nails finns bland annat på Åhléns, på PUB i Stockholm och så har de en egen webbshop, http://www.scratch-shop.se/

  Nja, jag skulle inte säga att jag känner mig naken utan lack på naglarna, men det händer extremt sällan att de inte är lackade. Sen mitt intresse för nagellack vaknade för cirka två år sen har jag nog bara haft omålade naglar 2-3 dagar, haha!

  SvaraRadera
 13. Oj, vilken snygg nyans! Har bara holo-lacket (som jag nu inte kan minnas namnet på) ur denna kollektion, då jag är lite osäker på gröna naglar. Men detta var riktigt snyggt.

  SvaraRadera
 14. Sarah: Visst är den vacker? Reclaim (hololacket) hör till mina absoluta favoriter.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!