söndag 2 maj 2010

L.A Girl Rockstar Paparazzi

Det här lacket köpte jag för länge sen, men har inte kommit mig för att använda det. Rosa är ju normalt sett inte riktigt min kopp te. Men nu när jag lackat med det tycker jag att det är riktigt snyggt.

Här är Paparazzi från LA Girls Rockstar-kollektion. Det är ett underbart knallrosa lack med finkornigt rosa glitter. Basen är skirt rosa så det krävdes fyra lager för att uppnå hyfsad täckning. Man kan fortfarande ana lite VNL (visible nail line).


I solen glittrar det som tusan och är otroligt vackert, men det är snyggt även inomhus. Det är kanske inte så unikt, men jag gillar det ändå.

Jag köpte fyra lack ur Rockstar-kollektionen och jag gillar allihopa. Många av dem är skira och lämpar sig därför bra till layering, men jag tycker de är fina på egen hand också.

Mitt betyg: 3/5

Sambons kommentar: "Jag är för bakis för att ha en åsikt."

LA Girl hittar du på den amerikanska webbshoppen Cherry Culture. De har märken som NYX, Milani, Sinful Colors och, såklart, LA Girls. Riktigt bra priser har de också.

3 kommentarer:

  1. Jag har det också, har de flesta av Rock Star-lacken faktiskt, men har inte heller testat det. Min erfarenhet av dem jag faktiskt har testat(Punk, Head Banging, Heavy Metal, Groupie)är faktiskt väldigt bra. De har täckt också. Alla utom Scandal och Crowd Surfing. Fantastiskt bra lack alla fall, och billiga.

    SvaraRadera
  2. Åh- det är så himla fint! Jag har det också- just nu är det svarta Rockstar som pryder mina naglar.

    SvaraRadera
  3. Det ser fint ut tycker jag! Påminner lite om calender girl från OPI som ju också är äckligt skir...

    SvaraRadera

Kommentera gärna!