söndag 30 maj 2010

Nya lack till samlingen

I går hämtade jag ut två små paket med lack, från Nailetc och från HQhair.

De här godingarna bor numera i min Helmer:


Från vänster: OPI Who the Shrek Are You?, OPI What's with the Cattitude?, OPI Fiercely Fiona, Zoya Ivanka och NARS Purple Rain.

Purple Rain beställde jag för flera månader sen, men eftersom det har varit restnoterat har jag inte fått det förrän nu. Strax efter att jag beställde det läste jag hos Swatchaholic att Purple Rain tydligen är en dupe för China Glaze Let's Groove, vilket fick mig att ångra min beställning något. Men vackert är det!

Och appropå OPI så tycker jag att ni ska titta in hos Lipglossbitch och läsa om det "trevliga" mejl hon fått från deras jurister, om ni inte redan gjort det. Jag blir mest ledsen över deras konstiga sätt att hantera frågan. Varför inte skicka ett vänligt mejl där man ber bloggare att vänta med att publicera promobilder till ett visst datum? Det tror jag att de flesta skulle respektera. Med lite vänlighet kommer man långt, som man brukar säga.

Jaja, i dag fyller jag år och ska nu fundera över vilket lack som ska få pryda mina naglar denna stora dag.

13 kommentarer:

 1. åh, någon som har beställt från nailsetc! jag har undrat så över dem. hur var det? har hört att det tar sjukt lång tid att få paketet?

  SvaraRadera
 2. Krex: Det var första gången jag beställde från dem, men jag har inget att klaga över. Paketet tog 11 dagar på sig att hitta hem till mig, vilket jag tycker är riktigt bra!

  SvaraRadera
 3. Grattis på födelsedagen!
  Ohh Puprle rain har jag suktat efter en massa och velat om jag ska köpa! Man kanske borde slå till China Glaze Let's Groove istället då?
  Den är ju ialla fall lite billigare....

  SvaraRadera
 4. Lina: Tack! Jag tycker du ska satsa på Let's Groove, den är som sagt billigare och ett av mina favoritlack! :-)

  SvaraRadera
 5. Åh! Grattiskram till dig! Hoppas du får en fin dag! Purple rain såg jättefint ut och Ivanka är nog det enda gröna lacket jag faktiskt vill ha ;-)

  SvaraRadera
 6. Grattis på födelsedagen! Hoppas du får en riktigt mysig dag!

  Fina lack, speciellt Ivanka!

  SvaraRadera
 7. Veronica: Tack, jag har haft en lugn och mysig dag. Är inte så mycket för födelsedagar. Ivanka är superfint, finare än vad jag trodde att det skulle vara t.o.m. :-)

  Sminkan: Tack tack! Håller med om att Ivanka är en skönhet. :-)

  Karin: Tack! :-)

  SvaraRadera
 8. NARS lacket ser härligt ut!

  SvaraRadera
 9. Fina lack!

  Och ville mest bara säga Grattis! :)

  SvaraRadera
 10. EmL82: Ja, det är vackert!

  Andrea: Tack! Och tack! :-)

  SvaraRadera
 11. Haha jag fyller också den 30e. Grattis i efterskott :)
  Tänkte fråga dig vad du har för samlad bild av Zoya och om du vet nån återförsäljare i stockholmsområdet?

  SvaraRadera
 12. Mona: Tack, tack! Jag gillar Zoya, tycker det är ett väldigt bra märke med massor av fina färger. Vet tyvärr inte om någon försäljare i Stockholmsområdet. Säljaren Nagelglädje på Tradera säljer en hel del Zoya, hon är snabb och pålitlig.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!