torsdag 6 maj 2010

Sista beställningen från Transdesign.com

Några dagar innan Transdesign stoppade användningen av sina flat rate-boxar till utlandet så lade jag en beställning hos dem och för några dagar sen kunde jag hämta ut paketet. Eftersom frakten blir dramatiskt mycket dyrare framöver lär jag inte lägga några fler beställningar hos Transdesign, tyvärr.

Men jag måste säga att jag är himlans nöjd med lacken jag klickade hem. Sambon tyckte att det var den bästa beställningen jag gjort någonsin - inte illa!

De här lyckliga lacken har beretts plats i Helmer:

China Glaze Kiwi Cool-Ada. Grönt neonlack från sommarkollektionen Poolside. Jag älskar neonlack!

China Glaze Pool Party. Knalligt neonrosa. Har några liknande rosa neonlack, men kunde ändå inte motstå det.

China Glaze Towel Boy Toy. Blått neonlack med lite skimmer.

China Glaze Flip Flop Fantasy. Också en slags rosa neonlack, men det här en lite ovanlig nyans. Är det kanske korall? Min favorit ur Poolside-kollektionen.


China Glaze Sun Worshiper. Ljust neonorange. Jag har några orangea neonlack sedan tidigare, men inget som är så här ljust. Så jag var ju bara tvungen att skaffa detta.

OPI DS Extravagance. Underbar rödtonad lila med massor av holografiskt skimmer. Jag vill ha alla DS-lacken!

CND Amethyst Sparkle. Mitt första Effects-lack! Har velat ha dessa sedan de släpptes, men prioriterat andra köp i stället. Nu har jag fått ändan ur och köpt ett i alla fall. Fler ska det bli.


Orly La Vida Loca. Jag var tvungen att ha det här efter att Scrangie swatchade en masssa Orly-lack för ett tag sen. Ett annat jag blev sugen på var Hot House Flower, men det har jag inte hittat.

Essie Mesmerize. Mesmerize släpptes med Essies vårkollektion 2009. Då kände jag inte att jag behövde ha den. Jag var uppenbarligen galen. Men nu har jag tillfrisknat och har således sett till att införskaffa det.


Så vad tycker ni? Var det en fin sista TD-beställning?
Jag måste säga att jag känner mig kanonnöjd. Lite kär nästan, och det är väl ett gott tecken.

15 kommentarer:

 1. Fasen vilken tur du hade som hann beställa innan de förstörde allt! Jag slängde i panik in två ordrar hos 8ty8 för jag var rädd att de också skulle sluta leverera i flat rate-boxar, men deras sortiment är ju inte hälften så bra som Transdesigns... snyft! Superhärliga lack du valde!

  SvaraRadera
 2. Helt underbara allihopa! Jag blir kär bara av att se dom. Vill ha! Förresten, tack för en kul och unik blogg

  SvaraRadera
 3. Jag är också kär i DS-lacken och har skaffat ett par stycken i USA (här hemma är de ju snuskigt dyra). De är helt fantastiskt underbara!

  SvaraRadera
 4. Ninni: Ja, tur att jag fick iväg denna beställning. Synd att de inte informerade om förändringarna i förväg - då hade jag gjort ett par beställningar till faktiskt. Jaja.

  Linnea: Visst blir man lite kär? Haha! Blir superglad av att höra att du gillar bloggen - tack! :-D

  Anna: Ja, det är synd att de är så förbannat dyra i Sverige. Är det månne riktigt diamantstoft i dem? :-)

  SvaraRadera
 5. Mesmerize borde alla ha! Ett av mina absoluta favoritlack!

  SvaraRadera
 6. Oh längtar till du prövar korall-lacket! Har haft svårt att hitta ett som blir korall på naglarna.. Ser lovande ut på flaska, men när de kommer på blir de mera rosa/pink..

  Bra blogg!

  SvaraRadera
 7. Wow! Önskar TD hade kunnat varna oss i förväg, avis på din beställning. Väldigt knalligt somrigt, lite väl mycket för mig kanske.
  Men är nyfiken på Flip Flop fantasy, och några fina CND Sparkle Effects vill jag ha :)

  SvaraRadera
 8. Sminkan: Ja, jag var nog inte vid mina sinnens fulla bruk när jag bestämde mig för att hoppa det.

  Viktoria: Tack! Tyvärr misstänker jag att du kommer att tycka att Flip Flop Fantasy är för rosa. Det är inte en äkta korall, men jag tycker att det drar liite åt det hållet.

  Andrea: Ja, men eller hur! Hade de bara förvarnat oss hade de ju tjänat pengar som aldrig förr.

  SvaraRadera
 9. Jag hade inte en blekaste aning om detta, så jag hade minst sagt tur som lade en beställning för nån vecka sen. Synd att jag bara hann med en beställning, men som sagt, tur att jag i alla fall hann innan dessa dumheter började! :) Men hur kommer det månne bli med andra amerikanska webshopar, kommer de också bli tvugna att göra nåt liknande? Har inte riktigt förstått grejen..

  SvaraRadera
 10. *snyft* RIP.... (Bra beställning!)

  SvaraRadera
 11. Åh, nu sitter jag här och blir lite avis. Varför, varför beställde jag inte...? Jäjä. Kanske lika bra att plånkan fick vila lite. Väntar på en eBay-beställning så något kul har jag att se fram emot.
  DS Extravagance är ett sådant där lack som jag en dag bara måste äga. Vackert, vackert! :)

  SvaraRadera
 12. Jag bara älskar DSlacken

  Tycker minsann att TD kunde gått ut med info till sina internationella kunder. "from xx datum slutar vi med flate rate. Beställ innan dess om det är nått ni ska ha.." DET hade varit kundservice!

  SvaraRadera
 13. Det var ett värdigt sista paket! Så himla synd med TD =(

  Mesmerize, effectlacket och Flip Flop Fantasy ser extra fina ut, tycker jag.

  SvaraRadera
 14. Maria: Det är nog tyvärr troligt att fler amerikanska webbshoppar inför samma regler eftersom det egentligen inte är tillåtet för dem att skicka nagellack på det sätt de gör i dag. Men jag håller tummarna för att det inte blir så.

  Lackoholic: Ja, det här är sorgligt för oss lackälskare som inte bor i USA.

  Pamsan: eBay-beställning låter härligt. :-)

  Kajalpennan: Jag med! Det finns så många fina, tyvärr är ju vissa av dem väldigt svåra att få tag i. Skulle ge en tå för Glamour, till exempel. :-)

  Kerstin: Ja, jag är nöjd! :-)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!