måndag 31 oktober 2016

ILNP - Shoreline

Äntligen har vi fått se lite sol igen! Jag passade såklart på att plocka fram ett holografiskt lack och valet föll på vackra ILNP Shoreline som släpptes med sommarkollektionen 2015. En ljust isblå skönhet med linjär holo och silverflakes som gör att lacket blir väldigt glittrigt. Sambon kommenterade att det vore perfekt till nyår och det kan jag verkligen hålla med om.
Formulan var så bra som den kan bli. Lagom tjock och lättkontrollerad. Det täckte nästan med två lager, men jag fick lägga på ett tredje lager för att det skulle täcka helt. Med lite tjockare lager hade nog två räckt.

Mitt betyg: 5/5

Det här får bli mitt bidrag till blå måndag hos Emelie, kika in hos henne för fler blå manikyrer.

After a few really grey and dull weeks we've finally seen some sun this weekend. Naturally, I reached for a holo. ILNP Shoreline was released with the summer collection in 2015. It's an ice blue beauty with silver flakes and holo. Sparkly and gorgeous! The formula was easy to apply. I did three coats, but I'm sure two coats would have been enough if I had used thicker coats.

9 kommentarer:

 1. The effect is stunning - but to me it looks grey, it must be the silver cheating the camera maybe...

  SvaraRadera
  Svar
  1. I think it's the lighting maybe. It's definitely ice blue in reality. :-)

   Radera
 2. Tjusigt! Är det svårt att ta bort sen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag använde faktiskt glitter off-bas så jag vet inte hur det är utan. Jag har ju en del liknande lack däremot och de är betydligt enklare att ta bort än ett vanligt glitterlack, men knepigare än krämlack såklart.

   Radera
 3. Åh vad snyggt! Tack för att du var med :)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!