torsdag 6 oktober 2016

OPI Breakfast at Tiffany's - julkollektionen 2016

I dag hämtade jag ut ett spännande paket från OPI med årets julkollektion. Julkollektionerna är nästan alltid mina favoriter eftersom de oftast är bra och jag är svag för röda skimmerlack.

Årets kollektion känns lite annorlunda. Den heter Breakfast at Tiffany's och är en hyllning till filmstjärnan Audrey Hepburn. Jag är kass på gamla filmstjärnor och vet i princip ingenting om Hepburn, mer än att jag såklart är bekant med hennes ansikte. Jag har inte heller sett Breakfast på Tiffany's så lackens namn går mig helt över huvudet. Får googla allt eftersom jag testar dem, hehe.

Nåja, flaskbilder!


Mitt första intryck är lite tudelat. Å ena sidan finns här absolut några lack som ser riktigt fina ut. Breakfast at Tiffany's ser fantastisk ut (här finns ett skimmer som inte syns på min bild), Fire Escape Rendezvous ser ut att platsa på julafton (det innehåller flakes som inte syns på bilden). Can't Read Without My Lipstick har en sån mörkröd färg som jag aldrig kan motstå och ljusblå I Believe In Manicures ser ljuvlig ut.

Å andra sidan tycker jag inte det känns som en julkollektion. Visst finns här rött och lite glitter, men nja. Jag får ändå inte känslan av en julkollektion. Jag tror att det är det rosa Apartment For Two och det ljusblå I Believe In Manicures som ställer till det lite i mitt huvud.

Nåja, det ska bli hur kul som helst att testa lacken i alla fall.

Vad tycker ni? Ser ni något ni gillar?

Today I picked up a package with press samples of the coming holiday collection from OPI. It's called Breakfast at Tiffany's and is inspired by Audrey Hepburn. I know very little about Hepburn, I have never seen any of her movies. Anyway, there are some beautiful polishes here, but somehow this doesn't really feel like a holiday collection to me. Do you see something you like?

14 kommentarer:

 1. Åh vad spännande, jag som råkade se Breakfast at Tiffany's för första gången i förrgår! Jag tycker lacken ser fina ut, speciellt Fire Escape Rendezvous.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har alltid tvekat inför svartvita filmer (inbillar mig att de är trista och ger dem därför aldrig en chans), så risken är nog liten att jag någonsin ser Breakfast at Tiffany's.

   Radera
  2. Breakfast at Tiffany's är i färg. :) Och så är den alldeles alldeles underbar..

   Radera
 2. Men förlåt mig om jag dör avundsjukedöden och lägger mig ner på golvet och gnyr! Vad fiiiiiiiiiiina! Jag vill ha ALLA!!!! Maj gawd! *hjärtögon*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, så pass alltså? Vi får se hur jag känner efter att ha gått igenom hela kollektionen, just nu känns det inte som en av OPI:s bättre julkollektioner.

   Radera
 3. jättefina allihop men några extra godingar som jag vill ha!!=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det finns några riktigt fina lack här! :-)

   Radera
 4. Väldigt fina och jag hoppas att jag får några av dom här också.

  SvaraRadera
 5. I like the red nuances - it looks like many gorgeous ones among them!

  SvaraRadera
 6. Fina färger, men inget som stack ut sådär jättemycket för mig. Den jag dras till mest är Breakfast at Tiffany's -- är inte normalt så mycket för vare sig ljusa bleka färger eller neutrala färger, men den ser lyxig ut med det där guldskimret och jag tror inte att jag har nåt liknande hemma.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Breakfast at Tiffany's är jag också väldigt nyfiken på, den ser smashing ut i flaskan!

   Radera
 7. Nej ingen klassisk julkollektion men flera fina. Jag brukar alltid gilla OPIs röda skimmerlack så jag tycker att det ser rätt lovande ut och för mig är det helt ok att det inte bara är rött och metall, vintern är ju trots allt rätt lång:)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!