måndag 3 oktober 2016

OPI "Liv" in the Gray + rosdekaler

Just nu är det lite småkaos här hemma. Sambon opererade sig i förra veckan (ingenting allvarligt) och är ganska så ynklig. Som om inte det vore nog har Tuva blivit förkyld så jag agerar sjuksköterska på heltid kan man säga. Därav dåligt bloggande senaste dagarna.

Men i morse när Tuva tog sin första tupplur för dagen så gjorde jag en snabb manikyr med OPI "Liv" in the Gray från höstkollektionen Washington DC och vackra rosdekaler från Saijtam.se. Flera dekaler den här gången. Blev hemskt nöjd med den här manikyren också, och fastän jag jobbade under tidspress (Tuva sover inte så bra nu när bon är förkyld) så hann jag utan problem placera dekalerna och lacka över dem med topplack innan hon vaknade.


 "Liv" in the Gray är ett mörkgrått krämlack. Väldigt fin! Två lager krävdes för full täckning och det har en finfin formula.

Mitt betyg: 3/5

OPI "Liv" in the Gray from the Washington DC collection, with rose decals from Saijtam.se. I really like how this manicure turned out, the dark grey made a great base for these decals.

6 kommentarer:

 1. Väldigt fint, du börjar bli en fena på det här med dekaler :-)

  SvaraRadera
 2. They are so sweet - and brighten this dark polish!

  SvaraRadera
 3. Vilken jättefin kombination! Liv in the Gray passar perfekt till dekalerna :)

  SvaraRadera
 4. Blev ju suveränt snyggt det här! Jag har faktiskt inte testat att lägga Saijtams dekaler på så mörk bakgrund men det blev ju hur snyggt som helst!

  SvaraRadera
 5. Hoppas förresten att dina båda sjuklingar kryar på sig snabbt!<3

  SvaraRadera
 6. Vilken superfin kombo! Hoppas bägge är bättre nu :)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!