måndag 10 oktober 2016

CND Vinylux - Dark Diamonds

Förra veckan var verkligen inte någon höjdare. Inte nog med att jag fick agera sjuksköterska åt både Tuva och sambon, jag blev förstås sjuk själv också. Och som pricken över i:et blev vår barnvagn stulen i lördags. Jaja, slut på gnället. Nu tittar vi på ett av höstens lack i stället.

CND Vinylux Dark Diamonds släpptes med höstkollektionen Craft Culture och är svart med silverglitter i lite olika storlekar. Jag har ju svårt för svarta krämlack (använder dem bara som bas för annat), men svart med något litet extra är en helt annan sak. Dark Diamonds är riktigt snyggt och har bra egenskaper.

 
 Formulan är åt det tunnare hållet och trevlig att lacka med. Två lager räcker för full täckning. På bilderna har jag avslutat med ett lager CND Vinylux Weekly top coat.

Mitt betyg: 3/5

CND Vinylux Dark Diamonds was released with the fall collection Craft Culture. It's black with silver glitter in different sizes. I'm not a big fan of black cremes (I never wear them alone, only as a base for other polishes), but black with something extra is a whole other thing. This is quite nice and has good qualities. The formula is on the thin side and easy to polish with. It covers in two coats and I finished with one coat of CND Vinylux Weekly top coat.

10 kommentarer:

 1. Men fy vilken skruttvecka ni verkar ha haft! Hoppas att denna blir betydligt bättre! Lacket är fint men inte direkt wow för mig. Håller för övrigt helt med dig angående svarta lack, krämlack har jag bara som bas för annat typ men när det är glitter, skimmer, holo etc då blir det nåt helt annat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var en riktigt skruttvecka! Strulet fortsätter den här veckan, men mitt humör är i alla fall bättre. :-)

   Radera
 2. What a terrible week, I hope this one will be better!

  SvaraRadera
 3. Vilken skitvecka och vem är så himla lusig och snor en barnvagn! Nu till lacket. Jag gillar det här riktigt mycket och en av anledningarna var att glittret inte drunknade i basen.

  SvaraRadera
 4. Bu för att någon idjit snott barnvagnen. Så jädra lågt.
  Yay för snyggt lack.
  Hoppas den här veckan blir betydligt bättre. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är verkligen surt, det ställer ju till det så himla mycket.

   Radera
 5. Jag har också lite svårt för svarta lack, men svartglittrigt är en helt annan sak! Jättefint :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, svartglittrigt är en heeeelt annan sak. :-)

   Radera

Kommentera gärna!