söndag 23 oktober 2016

United in Pink: YSL - Love Pink

Vilket otroligt deprimerande väder vi har just nu. Jag fick tid att swatcha lite igår, men det var alldeles för mörkt ute fastän det var tidig eftermiddag så det gick inte att fota. Varje år när ljuset börjar försvinna funderar jag på att skaffa mig en lightbox, det kanske är dags att ta tag i den saken nu. Fast det får vänta till slutet av januari i sådant fall, vi har bokat en resa i vinter som vi sparar till just nu.

Hur som helst tänkte jag delta i Helenas United in Pink-vecka som hon håller i varje vecka för att uppmärksamma bröstcancermånaden. I dag är sista dagen så jag är sent ute, men jag har inte hunnit lacka med något rosa förrän i fredags.

YSL Love Pink släpptes med årets vårkollektion tillsammans med det oerhört hajpade Peace Green. När jag såg Peace Green första gången visste jag att jag var tvungen att ha det och tänkte att det är lika bäst att skaffa Love Pink också, kanske skulle det också vara lika fantastiskt.

Det är det inte, men det är helt okej. En ljuv, mjuk ljusrosa med mintgrönt skimmer. Den rosa nyansen är lite för snäll för min smak, men det gröna skimret är trevligt till.


Jag trodde först att det här skulle vara skirt, men det täcker faktiskt med två lager. Formulan var bra och lättkontrollerad. 

Mitt betyg: 3/5

Nu håller jag tummarna för att det blir bättre swatch-väder i dag, men när jag tittar ut genom fönstret ser det mörkt ut.

Helena at Lacky Corner is hosting a theme week called United in Pink to raise awareness about breast cancer. This is the last day to participate so I thought I'd contribute with a pink post. This is YSL Love Pink from this year's spring collection. It's a sweet, light pink with mint green shimmer. Not as striking as Peace Green that was released with the same collection, but nice. The pink shade is a little too sweet for my taste, but I like the shimmer. The formula was really nice and covered in two coats, which surprised me a little. I expected it to be a three coater. 
 

3 kommentarer:

  1. I agree, a bit too sweet - but the shimmer still makes it stand out!

    SvaraRadera
  2. Ett helt okej rosa lack men inget som gör mig vild.

    SvaraRadera
  3. Vad kul att du hann vara med :) Jag ångrade att jag inte köpte det här också, men det kanske var lika bra det, för det ser ok ut, men kanske inte riktigt värt dom pengarna.

    SvaraRadera

Kommentera gärna!