onsdag 3 september 2014

Powder Perfect Gooey Show Of Emotion

Powder Perfect Gooey Show Of Emotion är ett mjölkigt vitt lack med metalliskt hexglitter i blått och så sparsamt med guldhexor. Det såg fint ut i flaskan, men det här lacket har tyvärr rätt svåra appliceringsproblem.


I mina anteckningar har jag skrivit "glittersörja" om formulan. Glittren klumpar ihop sig och det är svårt att sprida ut dem jämnt över naglarna. På sina håll ställer sig glittren upp och ytan blir väldigt ojämn. Den vita basen blir dessutom flammig och ojämn. Jag har tre lager på naglarna och sen topplack.

Själva färgerna är fina ihop, men formulan är tyvärr så pass dålig och slutresultatet så pass oattraktivt att det inte kan bli tal om mer än en 1:a i betyg.

Mitt betyg: 1/5

Det här lacket har jag fått i recensionssyfte från Edgy Polish.

Powder Perfect Gooey Show Of Emotion has a milky white base and lots of metalllic blue, and some golden, hex glitter. The colors are pretty together, but the formula is something of a disaster. The glitter clumps together, are hard to spread out evenly and some of the glitter won't lay down probably so it sticks out of the manicure. Not pretty. The white base is also streaky and uneven. This is three coats and top coat.

13 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, jättetrist. Men alla lack kan inte vara höjdare. :-)

   Radera
 2. Jag ryser!!!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Aj då. Det såg ju så fint ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Pamsan... i flaskan såg det faktiskt läckert ut! Jag var tvungen att kolla igen.
   Kram Maria

   Radera
  2. Ja, färgerna är ju jättefina ihop, men formulan håller inte.

   Radera
 4. Vad synd, tråkigt att höra. Kanske något skumt med din flaska, för alla lack jag testat hittills av Powder Perfect har varit hur bra som helst. :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har hittills inte hittat något märke som inte har lack med sämre formula i sitt sortiment, så det är inget jag upprörs över. Så är det bara. :-)

   Radera
 5. Shame about the formula and application :-| It certainly looks good in the bottle!

  SvaraRadera
 6. Trist på formulan för lacket var sött...

  SvaraRadera
 7. Tråkigt när formulan är sådär dålig. Lacket såg ut att ha god potential men det blir nog inget köp för mig om det var sådär besvärligt.

  SvaraRadera
 8. Synd på formulan, lacken var väldigt fint.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!