tisdag 9 september 2014

OPI Going My Way Or Norway?

När jag först såg Nordic-kollektionen var Going My Way Or Norway? ett av de lack jag kände mig mest nyfiken på. Nåväl, jag testade det för några veckor och kunde snabbt konstatera att det inte var någon färg för mig.

Ett ljusbrunt krämlack i en nyans som jag inte tycker ter sig särskilt smickrande på mig. Den skär sig rätt rejält mot min hudton. Det var inget fel på formulan i alla fall, den är tunn och lättkontrollerad. Jag har tre lager på bilderna.

Mitt betyg: 2/5

OPI Going My Way Or Norway? was one of the polishes from the Nordic collection that I looked the most forward to trying. Now that I have tried I can say that it's not my kind of brown. It's a light brown creme that doesn't suit my skin tone very well. It's just not flattering on me. The formula is nice though, it's thin and smooth. This is three coats.

15 kommentarer:

 1. Håller med: nej tack!
  Kram Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det var inte så fint som jag hade hoppats.

   Radera
  2. Men om det hade varit en kola... då hade jag fallit direkt!
   / Maria

   Radera
 2. Nej, den här kan jag nog avstå ifrån även om den ser ut som smörkola.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har rätt, nyansen ser ut som smörkola! :-)

   Radera
 3. Hum, svårt att säga. Är den mer lik de två översta eller understa bilden? Jag letar efter bruna toner och smörkola är ju najs, barnbajs är mindre okej att ha på naglarna..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det beror på ljuset, den understa bilden är tagen i solljus, de översta två i inomhusljus. Tyvärr ser det inte bra ut på mig i något av ljusen.

   Radera
 4. Den skär sig nog mot de flesta hudtoner :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske, eller så blir den jättefin på någon annan.

   Radera
 5. Håller med, det var nog inte rätt lack för den hudtonen...

  Däremot undrar jag om du kommer att testa Depens minilakk-kollektion för hösten?

  //Emma Hå

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte fått det utskicket så tyvärr inte.

   Radera
 6. Not a colour I'd happily wear or get on with!

  SvaraRadera
 7. Men va, blev du nyfiken på denna? Vad olika man är, denna går helt bort för mig. Kommer swatcha den enbart för att kunna visa hela kollektionen men absolut inte bära förbisåg tycker verkligen inte det är snyggt. Formulamässigt tycker jag dock Nordic är väldigt bra, iaf de jag har testat...

  SvaraRadera
 8. Jag var nog minst nyfiken på denna när bilder började dyka upp på denna kollektion :). Håller mig dig om att det inte var någon höjdare direkt, annars kan ju uppfattningen ändras när man ser den på!

  SvaraRadera
 9. Jag kände mig inte alls sugen på denna men tänkte att jag skulle testa i alla fall. Jag är inte helt förälskad men jag hatar det inte heller. Har inte helt bestämt mig för vad jag tycker ännu, haha.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!