måndag 22 september 2014

China Glaze Paint The Town Red

Jag har ofta tänkt att jag vill swatcha de lack jag hade innan jag startade den här bloggen. Jag började ju så smått samla på lack under 2008, men startade inte bloggen förrän i februari 2010. Det finns alltså en hel del godbitar i min samling som jag inte visat.

I lördags visste jag inte riktigt vad jag var sugen på att bära så jag stack ner handen i en av mina lådor med röda lack - och fick upp China Glaze Paint The Town Red. Det här var faktiskt det första röda lacket jag köpte, det var med i min första beställning från Head2Beauty.com, den beställning som startade det här vansinnet. :-)

Och jag hade glömt hur fint Paint The Town Red är! En klassisk pinuppa-röd jelly. Tokglansig även utan överlack.Formulan är åt det tunnare hållet och något rinnig. Jag har två lager på bilderna.

Mitt betyg: 4/5

Time for some polish nostalgia! China Glaze Paint The Town Red was the first red polish I bought, right before I started collecting nail polish. It was part of my first order from Head2toebeauty.com. It's a classic bright red jelly. So pretty! The formula is a little thin and slightly runny. This is two coats.

16 kommentarer:

 1. Magiskt fin röd!

  SvaraRadera
 2. Görsnyggt. Inte hört talas om det här lacket tidigare. Det är inte dumt att ta fram de gamla godingarna emellanåt. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, man gör ju det alldeles för sällan tyvärr. Ska försöka göra det oftare. :-)

   Radera
 3. Så snyggt! Alltid kul att plocka fram gamla favoriter tycker jag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen! Ska försöka göra det oftare. :-)

   Radera
 4. Ljuvligt helt ljuvligt!! Har nog inte heller varken sett eller hört om det här lacket innan, men så började ju inte min lackgalenskap förrän 2011 :)

  Blir lite nyfiken nu. Har du lacken sorterade efter färg?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, har dem sorterade efter färg. Och så två lådor med glitter. Förut hade jag dem sorterade efter märke, men det är enklare att hitta lack till jämförelser när de är sorterade efter färg. Fast jag gör iofs sällan jämförelser numera. :-)

   Radera
 5. An oldie but goody - a gorgeous classic red!

  SvaraRadera
 6. Perfekt klassisk röd! Kul att få se lite äldre lack ibland:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag gillar också det. Tyvärr blir det alltför sällan. Ska försöka bättra mig. :-)

   Radera
 7. It certainly is a classic red! I love it :-)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!