torsdag 11 september 2014

OPI Suzi Has A Swede Tooth

I dag har jag ännu ett lack från Nordic-kollektionen åt er, det sött rosa Suzi Has A Swede Tooth. Ett mellanrosa krämlack som ser knalligare ut på bilderna än det är i verkligheten, i verkligheten är det mer dämpat. För mig är det här lite av ett mellanlack, det är fint men inte så mycket mer än så.
Formulan var lagom tjock och lättkontrollerad och jag behövde tre lager för att det skulle täcka helt.

Mitt betyg: 3/5

OPI Suzi Has A Swede Tooth is the pink creme from the Nordic collection. It's not as bright as my pictures suggest, it's actually more muted. A nice color, sure, but it doesn't excite me. It has a good formula that covers in three coats.

9 kommentarer:

 1. Ganska sött ändå, men inte unikt!
  Överhuvudtagt känner Nordic-kollektionen som ett JASSÅ för mig, om jag ska vara ärlig. Det är inte så många färger som lockar till köp! Tyvärr, jag hade väntat mig mer av den.
  / Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har hört samma från flera håll och jag kan delvis hålla med. Det finns absolut godbitar, men lite för mycket lila och brunt för att verkligen gå hem hos mig.

   Radera
 2. It is a nice pink but nothing out the ordinary! :-)

  SvaraRadera
 3. På något sätt vill jag ha alla lacken med svenska namn, även om de är tuggummirosa och jag säker har dupes på dem. Jätterar färg, verkligen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår dig, det är ju inte så ofta man får tag i lack med Sverige-tema.

   Radera
 4. Jag skippade denna även om jag ville ha den för namnet, kändes som att jag har flera likadana. Är förtjust i färgen dock :)

  SvaraRadera
 5. Jag är ju svag för denna knalliga rosa, jag gillar den:)

  SvaraRadera
 6. Sött men kanske inget måste. Fast jag gillar den här typen av färger så är glad att jag har det:)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!