torsdag 18 september 2014

OPI Gwen Stefani Holiday 2014 - flaskbilder

För snart en vecka sen fick jag hem årets julkollektion från OPI, Gwen Stefani Holiday, men jag har inte hunnit blogga upp den förrän i kväll. Årets andra kollektion i samarbete med Gwen Stefani.

Det är en stor kollektion, hela 18 lack. Här finns både krämlack, skimmerlack, foil och fyra glittriga (och toksnygga) effektlack.

Jag har läst att en del tycker den här kollektionen är ljummen. Jag håller inte alls med, det här är en julkollektion helt i min smak. Mycket rött (ja, kanske är det något rött krämlack för mycket, det kan jag hålla med om), grönt, silver och guld. Och så glitter. Hyfsat traditionellt vilket jag gillar.

Nåja, här kommer flaskbilder.De tre röda på den översta bilden är verkligen lika, där tycker jag att OPI hade kunnat skapat röda lack med större variationer i stället för tre snarlika krämlack. De är dock inte identiska utan man ser skillnad på dem. Jag tycker också man hade kunnat skippa Unfrost My Heart eftersom vi fick ett nytt silverfoil senast med Icons of Happiness-kollektionen.

Annars finns här många jag verkligen ser fram emot att testa. Förhandsfavoriterna är Fashion A Bow, Christmas Gone Paid, In A Holidaze, Red Fingers & Mistletoes, First Class Desires, Kiss Me - Or Elf!, I Carol About You, So Elegant och Comet In The Sky. Ni ser, jag har många förhandsfavoriter.

Gwen Stefani Holiday ska finnas i svenska butiker från vecka 46. Lacken kommer kosta 155 kr.

Vilka är era tankar kring den här kollektionen? Vilka lack är ni mest nyfikna?

It's been almosta a week since I got the Gwen Stefani Holiday collection, but I haven't had time to show you the bottles until now. I think this is a lovely holiday collection. Perhaps they could have skipped one of the red cremes, but besides that I really like it.
Will you be getting any of these?

24 kommentarer:

 1. Jag vill se Comet in the Sky för det blev jag väldigt nyfiken på!

  SvaraRadera
 2. Kanske lite väl många lika krämlack, men på det stora hela ser det ut att vara en kollektion som bjuder på mycket snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar ju krämlack så det stör inte mig. :-)

   Radera
 3. Tycker det verkar vara en helt underbar kollektion med mycket gott å blandat

  SvaraRadera
 4. Det finns många fina lack där, bl.a. Comet In The Sky som ser helt underbart ut :)

  SvaraRadera
 5. Jodå, jag ser allt några godingar jag vill (läs måste) ha:) Allra mest nyfiken på First Class Desires.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den har jag faktiskt redan testat. Kanske slänger upp de bilderna i helgen. :-)

   Radera
 6. En del riktigt fina tycker jag. Är mest nyfiken på Red Fingers & Mistletoe.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den ser tokfin ut i flaskan! Precis min typ av jullack.

   Radera
 7. Det finns en hel del fina tycker jag, absolut. :-) Ser fram emot att se dem..:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ser oerhört mycket fram emot att testa dem.

   Radera
 8. Är nyfiken på dessa. Tyvärr fanns de ingen kollektion över till mig för pressutskick så jag får se om jag klickar hem ett gäng. Finns en del som lockar men avvaktar med att beställa tills du börjar visa. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns garanterat lack som är värda att beställa. :-)

   Radera
 9. Jag ser några jag vet att jag kommer gilla direkt. Ska bli kul att se swatches och se om de fortfarande kommer vara favoriter =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag hoppas också att de blir lika fina på som de ser ut att vara i flaskan.

   Radera
 10. Comet in the sky, Snow globetrotter och Red fingers & mistletoes är jag med sugen på. Skall bli spännande att se dem på naglarna! Kanske är lite nyfiken på first class desires med, den kanske är lik autumn leaves?

  //Emma Hå

  SvaraRadera
 11. Ooh, ska bli spännande att se detta! När jag såg promobilderna så tyckte jag den såg trist ut (och min plånbok tackade mig för det), men nu när jag ser dina flaskbilder så ser jag flera stycken som verkar intressanta. Blir kul att se swatches sen så får jag se om jag slår till på någon av dem :)

  SvaraRadera
 12. Jag tycker det sr ut som en jättefin kollektion. Jag blir sugen på väldigt många. :)

  SvaraRadera
 13. Some of these look really nice. I might get a few :-)

  SvaraRadera
 14. Jag är ganska pepp på kollektionen, men opepp på att jag inte kunde ta mig till sthlm och se den irl... In A Holidaze, Red Fingers & Mistletoes och First Class Desires känns som måsten för mig!

  SvaraRadera
 15. Red Fingers & Mistletoes och Comet In The Sky längtar jag efter =)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!