lördag 13 september 2014

OPI Who Are You Calling Bossy?!?

Jag har ju en hel del kvar att visa från Nordic-kollektionen, men jag kan inte låta bli att börja visa lite från Halloween-kollektionen Peanuts. Vi börjar med det minst spännande, det svarta krämlacket Who Are You Calling Bossy?!? Nej, inte så spännande kanske, men svart är ju en användbar färg som bas till olika glitter eller skira duokromer.

Det här har en riktigt bra svärta och är väldigt glansigt.

Täcker det då med ett lager, som det ultimata svarta krämlacket? Nej, det krävs två lager. Men det är två lättlackade lager då formulan är utmärkt. Lagom tjock och lättkontrollerad.

Mitt betyg: 4/5

Peanuts-kollektionen kommer att finnas i butik i oktober.

OPI Who Are You Calling Bossy?!? is the black creme from the Peanuts collection. It's a two coater that dries very glossy. The formula was excellent, very smooth and creamy.

9 kommentarer:

 1. Det här ska jag nog skaffa mig. Tycker jämt att jag har brist på bra svarta lack. Undrar om jag kan låta bli resten av kollektionen. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag inte du ska, det är faktiskt värt att skaffa hela. :-)

   Radera
 2. Härlig glans i denna svarta skönhet. :-)

  SvaraRadera
 3. What a gorgeous black! Looks great. I think I'll be buying the mini set of this :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. You should definitely buy the mini set! :-)

   Radera
 4. Jag har använt detta lite som bas för andra lack och då faktiskt tyckt att det klarat sig med ett lager. Fast det är klart att det är skillnad när man toppar med nåt. Ett bra svart lack hur som helst.

  SvaraRadera
 5. Smart att ha detta som bas till glitterlack. Jag har inget svart lack sedan tidigare, och det här verkar ju vara ett bra lack! Tack för tipset. Det ska jag köpa.
  /Maria

  SvaraRadera
 6. Svart är alltid bra att ha funkar på egenhand och som bas till snygga glitterlack

  SvaraRadera

Kommentera gärna!