fredag 28 februari 2014

Too Fancy Lacquer Cooper Trooper

Men se där - ett hololack! På holofredag! Det var minsann inte igår. Too Fancy Lacquer Cooper Trooper har jag fått från Edgy Polish i recensionssyfte. Det är det första lacket jag testat från Too Fancy Lacquer och det var en riktigt trevlig bekantskap.

Cooper Trooper är mörkt grönt (med en liten dragning åt blått) med en fin holoeffekt. Fantastiskt vackert, jag är förtjust! Vill absolut ha fler holosar från Too Fancy.Formulan var kanon, det är smidigt att lacka med och lider inte av någon holosjuka. Två lager gav full täckning.

Mitt betyg: 5/5

Too Fancy Lacquer kostar 130 kr/12 ml hos Edgy Polish.

När jag bar detta och såg hur fint det är i solen så kände jag verkligen att jag saknat att bära holos. Skönt att våren är på väg och solen med den!

Too Fancy Lacquer Cooper Trooper is a dark green - slightly blue toned - with a nice holo effect. I realy loved wearing it and felt how much I've missed wearing holos! So glad that spring is coming so that we'll have more sunshine here in Sweden. 
The formula was excellent, I had no issues applying it at all. Two coats were enough.

18 kommentarer:

 1. Det här är så snyggt! Jag bar det i helgen så kommer också visa det senare idag och det är verkligen superläckert!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar det! Undrar om inte det här är början av en liten holoperiod för mig? Vill ha många fler från Too Fancy. :-)

   Radera
 2. Oj-oj. Vad ska man säga? Snyggt ... fult... annorlunda? Jag kan inte bestämma mig! Det är nog lite FÖR MYCKET, bestämde jag mig för just nu.
  Kram Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men det är ju kanonsnyggt!!! Haha, nädå, man får tycka vad man vill. :-)

   Radera
 3. Åhhhhh... Jo, men det här får ju gärna flytta in i min låda :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det skulle nog passa alldeles utmärkt i en låda hos dig. :-)

   Radera
 4. Förstår att du gillar det, det ser uuunderbart ut!!

  SvaraRadera
 5. Förstår att du gillar detta, snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, galet fint! Och så härligt med en holo efter lång holotorka.

   Radera
 6. Det där har jag köpt och det ligger bilder på det i mitt arkiv. Det är ett jättefint lack, en härlig grön, och Too Fancy har väldigt trevliga egenskaper.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag vill ha fler! Bland annat Midnight Sonata som jag såg hos dig. :-)

   Radera
  2. Emma har visat miljoner Too Fancy, Katarina har skickat en del recensionsex och sen blev hon biten av buggen. Jag äger nog bara två, Cooper Trooper och Peacock Parade, och dem är ovisade. Fantastisk formula på dem! Jag håller lite på mina bilder dock så inte mina och Emmas inlägg blir för lika. Midnight Sonata har inte lockat mig men den knallblå har jag funderingar på.

   Radera
 7. Fasen va snyggt!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!