söndag 9 februari 2014

OPI Push and Shove

I dag har jag ett smått fantastiskt lack åt er faktiskt. Silverfärgade OPI Push and Shove har en ny chrome-finish. Jag hade läst en del om att det skulle vara en mardröm att applicera, så jag var helt inställd på att det var ett lack som skulle göra mig galen.

Men faktum är att jag blev positivt överraskad. Mer om appliceringen, som är lite speciell, efter bilderna.Push and Shove ska användas med ett speciellt baslack, Lay Down That Base, som medföljer när man köper Push and Shove. I Sverige säljs det som ett litet kit för 150 kr, inte dyrare än ett OPI kostar normalt alltså. Köper man det från annat håll, från eBay t.ex, gör man dock klokt i att kontrollera att baslacket verkligen medföljer. 

Man applicerar alltså ett tunt lager av Lay Down That Base. Sen är det viktigt att man verkligen låter baslacket torka helt innan man lägger på Push and Shove. Jag väntade i 15 minuter. Sen lackade jag två lager av Push and Shove och jag stötte verkligen inte på några problem. Enligt instruktionerna ska man inte använda topplack med Push and Shove så det gjorde jag heller inte. Det torkar hyfsat fort och jag har nu burit det i ett dygn utan att det slitits något.

Jag älskar det här. Det är helt klart det mest metalliska lack jag burit. Galet snyggt och coolt! Nu hoppas jag att OPI ger oss fler nyanser  i chrome-finishen. Roséguld! Jag vill roséguld! 

Mitt betyg: 5/5

I'm over the moon about OPI Push and Shove! I've read some reviews that spoke about terrible application so I was expecting the worse. But I'm in love with it! And I had no problems with applying it. It's supposed to be used with a special base coat, Lay Down That Base. On the packaging it says you have to let the base coat dry completely before applying Push and Shove, so I let it dry for 15 minutes. Then I applied two coats of Push and Shove and it was smooth and easy. You're not supposed to wear top coat with it, so I didn't. And I'm amazed over how cool it looks! I just hope OPI will give us some more shades in this chrome-finish, I'd love a rose gold!

39 kommentarer:

 1. Nu måste jag skaffa det här. Läckert.

  SvaraRadera
 2. Åhh det åker upp på önskelistan direkt. Sååå läckert och snyggt! :-)

  SvaraRadera
 3. Håller med. Jag skulle också vilja se roséguld :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men eller hur! Skulle vara så snyggt till bruna händer i sommar. :-)

   Radera
 4. Supersnyggt! Jag har ett Layla Mirror lack som ser ut precis som det här, kanske t.o.m ännu blankare, som det inte behövs något speciellt baslack till. Däremot behöver man buffa naglarna något innan. Det vore intressant att veta hur länge det här håller sig snyggt då det på flaskan står att det typ klarar att bäras en kväll.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har burit det i 1,5 dygn nu och det har chippat lite på två naglar. Vilket inte är ngt konstigt på mina naglar, det är sällsynt med lack som sitter perfekt på dem eftersom de gärna skivar sig.

   Radera
  2. Ok! Bra att veta. Är det lika blankt också fortfarande? Alltså inte bara sitter kvar.

   Radera
  3. Ja, jag märkte inte av att blankheten avtog. Nu har jag precis lackat om och efter att ha burit det i 2,5 dag så hade det chippat lite på de flesta naglar. Då hade det utsatts för totalt tre duschar, varav en med hårtvätt. :-)

   Radera
  4. Det var detaljerad info det! Lol! Tack Anne! Tvivlar att det sitter mer än en halvtimme med mitt jobb, men vad är en bal på slottet…? ;)

   Radera
 5. Grymt snygg swatch! Jag blir mer och mer sugen på att köpa det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är värt att slå till, tycker jag!

   Radera
 6. Älskar också detta och nu när du nämnde roséguld så vill jag också ha det hahah. Lättpåverkad när det gäller fina lack. :)

  SvaraRadera
 7. Ja, roséguld skulle faktiskt vara riktigt intressant! Det här ser också bra ut.

  SvaraRadera
 8. åhhh läckert! finns det i rosé?! förstår att du vill ha det. väntar spänt på fler bilder :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det finns tyvärr bara i silver ännu och pr-byrån visste inte om det skulle komma fler nyanser, men de höll det för troligt. :-)

   Radera
 9. Det ser fantastiskt ut! Hoppas med på en roséversion. Skall definitivt köpa det här lacket!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, roséguld skulle vara fantastiskt fint!

   Radera
 10. Åh så läckert! Påminner mycket om Maybelline, Mirror image. Lacket som startade min lackmani :)
  Måste nog ha det här också och då särskilt om det är tåligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte hur tåligt det är, jag har bara burit det i 1,5 dygn och på den tiden har det chippat lite på två naglar. Det är nog inte ett lack man bär i en vecka.

   Radera
 11. Det ser toppencoolt ut! Jag funderar också på hur likt det är Maybellines Mirror-lack. Den har stått otestad hos mig i flera år, såldes kommer jag inte köpa denna men däremot kanske plocka fram den:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte Maybelline Mirror, men det skulle definitivt vara kul att se en jämförelse. :-)

   Radera
 12. Ser precis ut som aluminiumfolie! Vilken häftig effekt. Little Miss Nailpolish pratade om Laylas mirrorlack, jag har ett av dem hemma otestat, blev genast sugen på att testa det. Lämpligt nog sitter jag med nakna naglar just nu;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är lite sugen på att klicka hem ett par, måste bara se vilka färger som finns. :-)

   Radera
 13. Det ser fantastiskt ut och låter ju som samma princip som med Maybelline-lacken som ju också hade en specialbas. Kan du inte ge oss en jämförelse? Du har ju båda!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag har inte Maybelline Mirror, annars hade jag gärna bjudit på en jämförelse. Tror faktiskt inte jag har ett enda lack från Maybellline.

   Radera
  2. Du får komma och fika här och prova Maybelline-varianten!

   Radera
  3. Jaaa, det låter som en plan! Om du vill testa Push and Shove kan jag ta med det. :-)

   Radera
 14. Eek! Jag tyckte inte att det här lacket var värt det, appliceringen var en mardröm. Jag har funderat på att testa det igen, med ett lager gellack under för att få en helt slät yta. Vet bara inte om det är värt det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur länge lät du Lay Down That Base torka? Jag upplevde som sagt inga problem alls, men då lät jag basen torka i 15 minuter.

   Radera
 15. Häftigt! Roligt med ett positivt omdöme, har mest läst trista saker om formulan och att det chippar. Ser fram emot att testa mitt när det kommer!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade läst samma saker så var inställd på mardröm, men blev väldigt positivt överraskad. Tror man ska göra som det står på förpackningen och låta basen torka i en kvart, det är nog nyckeln till en smärtfri applicering. Vad gäller hållbarheten så kan jag inte riktigt uttala mig, har bara burit det i 1,5 dygn hittillls och då har det chippat lite på två naglar.

   Radera
 16. Det är SÅ snyggt. Är glad att det kommer dumpa ner i min brevlåda denna vecka!

  SvaraRadera
 17. Ååååååååååååååh vad bittert! Jag stod och höll i det här igår, men valde att inte köpa det eftersom jag bara hittade negativa recensioner när jag sökte lite snabbt på mobilen. Vill ju ha det här!

  SvaraRadera
 18. Åhå vilket otroligt snyggt lack! Det vill man verkligen ha hemma! Vad roligt att någon nämnde Layla lacket, jag var och kikade på ett snyggt Layla lack för bara några minuter sedan och så kommer jag in hit och ser ett nästan likadant :-D

  http://www.highgrade.se/nagellack/layla-mirror-effect/nagellack-layla-mirror-effect-metal-chrome-01.html

  SvaraRadera

Kommentera gärna!