torsdag 27 februari 2014

Giorgio Armani Zero

Ännu ett sent inlägg, i går blev det inget alls. Har inte känt mig på topp i veckan och så har det varit lite stressigt också. Men i dag har jag faktiskt känt mig piggare så det finns hopp om livet. Och imorgon är det helg - ska bli så skönt!

Senaste numret av Daisy Beauty kom ut i veckan och där avslöjas vilka produkter som tar hem priser i årets upplaga av Daisy Beauty Awards. Jag var en av bloggarna som satt med i juryn för nagelkategorin. En av finalistprodukterna var nagellack från Giorgio Armani. Jag fick hem nyansen Zero för testning, en vit jelly.
 Jag gillar ju vita jellys, de känns så fräscha på naglarna. Formulan var kanon, ganska tunn och lättkontrollerad. Jag har tre lager på bilderna och som ni ser så är det fortfarande långt ifrån täckande. Men det är ju en jelly så det är inga konstigheter med det.

Priset är 255 kr. Texten på flaskan är så otroligt liten att jag inte ser hur många ml den innehåller och jag har inte heller lyckats hitta den infon på nätet. Men flaskan är hyfsat liten, jag skulle säga att den innehåller mindre än 15 ml i alla fall (vilket är vad t.ex en OPI-flaska innehåller). Ett dyrt nagellack alltså. Om det är värt pengarna? Det är ju ett bra lack, men jag är personligen inte intresserad av att lägga så stora summor på ett enda lack. Många märken levererar samma kvalitet till ett lägre pris.

Mitt betyg: 3/5

I was in the jury for the nail category of Daisy Beauty Awards (Daisy Beauty is a swedish beauty magazne) and Giorgio Armani Nail Polish was one of the five finalists. I tested this one, Zero, a white jelly. I love white jellys, they're great for spring! This one had a really nice formula. Quite thin and easy to control. I still have VNL after three coats, but that's fine since it's a jelly. The price is steep though, 255 SEK, and they're are plenty of brands out there that delivers the same high quality, but to a much lower price.

10 kommentarer:

 1. Snyggt men nej, det måste mer till för att jag skulle lägga den summan på ett nagellack. Typ ett VHTF som man suktat efter i år...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag håller verkligen med! Det måste vara TOKIGT speciellt för att jag skulle lägga så mycket pengar på ett enstaka lack.

   Radera
 2. Väldigt elegant, men inte så speciellt kanske...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det finns ju fler vita jellys där ute.

   Radera
 3. Nej, det där får de behålla. ;) Priset är för högt för min plånbok, och jag tycker nog det finns snyggare lack att lägga pengarna på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar ju verkligen vita jellys, men det gör ju såklart inte alla. :-)

   Radera
 4. Skulle jag nog hellre lägga pengarna på nåt av opis jelliesar..

  SvaraRadera
 5. Fint, men Armani eller inte. Det priset skulle jag nog inte betala för en jelly.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!