måndag 3 februari 2014

CrowsToes Absolum - Your Potions Master

Blå måndag i dag och jag har en glitterbomb åt er. CrowsToes Absolum - Your Potions Master har jag fått från Edgy Polish i recensionssyfte. Det rör sig om blått, grönt, orange, rött och svart glitter i en ofärgad bas. Jag plockade fram ett blålila krämlack från Misa som fick utgöra bas och sen lackade jag ett lager av Absolum ovanpå.Som ni ser ger ett lager ganska bra glitterutdelning. Jag gillar det verkligen! Ett perfekt lack för en måndag, jag är inte något större fan av just måndagar så det här kan gott få liva upp denna dag lite.

Formulan är lite tjock, men inte så fasligt tjock. Det var relativt lätt att lacka med och jag tyckte att det var lätt att sprida ut glittret jämnt över nageln.

Mitt betyg: 4/5

Monday's are not my favorites, so why not spice it up with a fun polish? CrowsToes Absolum - Your Potions Master definitely falls into that category. It's a blue, green, black, orange and red glitter topper, here layered on top of a blurple creme. Slightly thick formula, but not too thick.

16 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, visst är det fint! Och skoj!

   Radera
 2. Ååååh, glitter. Det bästa. Det här var snyggt. Kanske inte så att jag köper det men det är ju bara för att önskelistan är ofantligt lång. Helt okontrollerbar. :S

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den där önskelistan alltså. Fullständig ohanterbar är den.

   Radera
 3. Aaah, vilket kul nagellack, super fina färger :o) Xx

  Makeup by Candlelight

  SvaraRadera
 4. Det kan man verkligen kalla glitterbomb! Tjusigt!

  SvaraRadera
 5. Härlig glitterbomb, en sån där som man blir glad av! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, precis vad man behöver en måndag!

   Radera
 6. Det blev fantastiskt fint! En liten måndagsuppiggare:)

  SvaraRadera
 7. Jösses... Jag kom just på att jag har en flaska av det här som stått... ja... länge. Otestad. Kanske tar tag i det nu, Dina bilder är jättefina och det är ju bra för i flaskan är det där lacket inte så lockande. Uppenbarligen eftersom det var bortglömt här hos mig. ;D

  SvaraRadera
 8. Jösses vilken energi kick. Det ser ut som tivoli och nyårsfest och glam på en gång! Så roligt lack.
  Kram Maria

  SvaraRadera

Kommentera gärna!