söndag 16 februari 2014

Snowcrystal Instant Nail Base


I dag tänkte jag bjuda på en liten recension av ett baslack jag använt under hösten och vintern. Jag fick ju ett pressutskick med nagelvård från Snowcrystal i höstas och det inkluderade bland annat Snowcrystal Instant Nail Base, ett baslack som ska motverka tunna, sköra naglar som skivar sig. Jag upplever inte att mina naglar är tunna eller mjuka, men de har absolut en tendens att skiva sig.

Efter att ha använt upp hela flaskan upplever jag faktiskt att mina naglar skivar sig mindre än vanligt. Det har inte upphört helt, men problemet har varit mindre än det brukar vara såhär på vintern. Å andra sidan har vintern varit mild, vilket också kan vara en anledning till att naglarna uppfört sig bättre än vanligt.

Ett av syftena med att använda ett baslack är att få manikyren att sitta bra och där upplever jag att Instant Nail Base ger ett bra resultat. Nu använder jag sällan lack i mer än två dagar i taget, men vid några tillfällen då jag inte fått möjlighet att lacka om på 4-5 dagar så har manikyren klarat sig bra med Instant Nail Base som bas.

Mitt betyg: 4/5

Instant Nail Base kostar 119 kr/10 ml och finns i Snowcrystals webbshop och på Åhléns City.

3 kommentarer:

  1. Mina naglar skivar sig som galna just nu, så jag kanske ska testa det här. Tack för tipset!

    SvaraRadera
  2. Låter som ett bra baslack!

    SvaraRadera

Kommentera gärna!