måndag 17 februari 2014

Hungry Asian Happy Blue Year

Blå måndag igen (titta gärna in hos Tove för länkar till alla som deltar) och jag har för första gången lackat med ett lack från Hungry Asian. Och vilket lack sen! Happy Blue Year släpptes med förra årets julkollektion och jag var bara tvungen att ha det efter att ha sett en swatch. 

Det är en ljuvlig mellanblå jelly fylld med glitter. Mest prismatiskt, men även en del rött glitter. Formerna är hexor och fyrkanter. Jag älskar det, det är utan tvekan ett av de vackraste blå glittren jag äger. Kanske det vackraste.Formulan är tunn och extremt trevlig att lacka med. Glittret sprids ut jämnt över nageln utan ansträngning. Det är ju en jelly så det kräver dock sina lager, jag har fyra på bilderna. Eftersom formulan är så pass tunn, blir det ändå inte tjockt så det störde inte mig alls. Vill man kan man såklart lägga det ovanpå ett annat blått lack, men då går man förmodligen miste om den härliga jellykänslan. Jag avslutade med två lager topplack för en slät yta.

Mitt betyg: 5/5

Jag köpte min flaska från Hungry Asians Etsy-shop där ett lack kostar 61 kr.

This may be my new favorite among blue glitters. Hungry Asian Happy Blue Year is a stunning medium blue jellly, with lots and lots of prismatic glitter and also some red glitter. The formula is excellent; thin and super smooth to apply. Since its's a jelly it is quite sheer, If've got four coats in the pictures, but since every coat goes on so smoothly I really didn't mind. 

22 kommentarer:

 1. Alltså wow, verkligen otroligt läckert!

  SvaraRadera
 2. Jättesnygg blå färg, precis den rätta nyansen :o) Xx

  Makeup by Candlelight

  SvaraRadera
 3. MAGISKT!!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Ibland blir det bara för mycket indie-glitter överallt och jag faller sällan helt pladask men det här!!! Det här måste jag lägga vantarna på en dag. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med, jag kan också tröttna lite på indies ibland. Men vissa sticker ut. :-)

   Radera
 5. Det var ett otroligt vackert lack! Vilket djup!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ju det som är det fina med kombon jelly + glitter, det fina djupet. :-)

   Radera
 6. Oh mY!!
  vill, vill, vill ha ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag rekommenderar verkligen ett köp, det är ju inte så dyrt heller.

   Radera
 7. Love it! Ser super snyggt ut

  SvaraRadera
 8. oj det var ju jätteläckert! Ser så där mumsigt jelly ut!

  SvaraRadera
 9. Men Guuuuuuuud så vackert! Jag måste ha det! Det är ju otroligt, otroligt, fantastiskt helt jävlka underbart! Jag svimmar!

  SvaraRadera
 10. Men, så vackert!! Otroligt tjusigt!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!