lördag 1 mars 2014

OPI In True Stefani Fashion

Dags att visa det sista lacket från Gwen Stefani-kollektionen, In Stefani Fashion. Ett lack jag inte hade några större förväntningar på om jag ska vara ärlig, tyckte det såg lite trist ut i flaskan. Silver och prismatiska glitter - har vi inte sett det en miljon gånger förut? Men faktum är att jag blev positivt överraskad, det är ett riktigt trevligt effektlack. För ja, jag skulle nog inte ha tålamod att försöka göra det täckande på egen hand, utan det är funkar nog bäst ovanpå ett annat lack. 

Här har jag lagt ett lager ovanpå ett rosa krämlack. Jag tycker det blev riktigt fint och det blev precis lagom med glitter för min smak.Formulan var väldigt trevlig, inte alls tjock utan precis lagom. Glittren sprids ut jämnt över nageln utan någon som helst ansträngning - trevligt.

In True Stefani Fashion skulle nog göra sig ovanpå de allra flesta färger, jag är lite sugen på att testa det ovanpå grönt och blått.

Mitt betyg: 4/5

I didn't expect to like OPI In True Stefani Fashion as much as I do. Silver and prismatic glitters in a clear base - haven't we seen that a million times before? But it's actually a relly nice glitter topper! This is one coat on top of a pink creme and I think I got just the right amount of glitter with that. The formula was excellent, not thick and gloopy as some glitters tend to be. The glitter distributes itself evenly onto the nails. I can see myself wearing this on top of almost any color, I'm really keen on trying it on blue and green.

13 kommentarer:

 1. Inte alls så tokigt! Påminner om en manikyr du hade en gång när vi sågs, ett rosa Essie tror jag, med I Lily Love You ovanpå. Kan det stämma? Alla fall så är det ofta snyggt med en skarpt rosa med effektglitter över. Jag gillar!

  SvaraRadera
 2. Lite smågulligt, men inget jag känner nåt sug efter just nu... men sånt kan ju ändra sig snabbt! ;)

  SvaraRadera
 3. Det var riktigt snyggt, är dock inte så förtjust i rosa lack så hade nog gärna lagt det över något lite mörkare lack :-)

  SvaraRadera
 4. Ganska fint men inte jätte intressant.

  SvaraRadera
 5. Trevligt! Dock har inge glitter i klar bas någon stor plats i mitt lackhjärta.

  SvaraRadera
 6. Förstår hur du menar, det ser fint men inte så spektakulärt ut. Men kombon med den härliga rosa i botten gillade jag.

  SvaraRadera
 7. Fin kombo, men knappast ett unikt glitterlack ;)

  SvaraRadera
 8. Köpte 4 in the morning i samma kollektion i helgen, kan inte sluta titta på naglarna! ser ju ut som läder:)

  SvaraRadera
 9. Jag gillar också lacket och din kombination är jättefin!

  SvaraRadera
 10. Okej men inget jag kommer köpa. Känns som det gått 13 på dussinet med såna här lack ett tag.

  SvaraRadera
 11. Ah, det här kan man ju ha eller mista! Gör ingenting extra för det rosa lacket, tycker jag.
  Kram Maria

  SvaraRadera

Kommentera gärna!