måndag 24 februari 2014

Depend #393

Herregud, känner mig helt miserabel! Är så trött på grund av att mammas hund har väckt mig aptidigt varje morgon för att hon vill ut. Har haft ont i huvudet hela helgen och nu har jag dragit på mig någon nackspärr light också. Jobbar hemifrån i dag eftersom jag har mammas hund tills i kväll och eftersom jag inte har trådlöst nätverk hemma så måste jag sitta i soffan och jobba. Sitta som en ostbåge med ont i nacken - inte härligt alls.  Okej, då var det färdigklagat.

Nu tittar vi på dagens lack. Depend #393, ett turkost krämlack.

Det är en fin turkos, men av någon anledning känns det ändå som ett mellanlack.

Formulan har en bra tjocklek, men den blir lite strimmig och ojämn på nageln så jag behövde tre lager för att jämna ut det.

Mitt betyg: 3/5

Depend #393 is a turquoise creme. Pretty, but nothing extraordinary. The first two coats went on a little streaky, but a third coat evened it out.

13 kommentarer:

 1. Morgonpigga hundar är inte särskilt kul! Vår sista hund var morgontrött, vilket var helt underbart, men vi hade två innan som tyckte att man skulle gå upp alldeles ohemult tidigt. Hoppas du får vila ut lite när hunden flyttar hem igen och att nackspärren ger sig.
  Det var i alla fall en riktigt glad färg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, en morgontrött hund är nog att föredra, haha. Älskar min mammas hund, men just i helgen var inte energin på topp. :-)

   Radera
 2. Stretcha lite försiktigt, värme på det och det brukar lindra. Hoppas det känns bättre snart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipsen, dum som jag är verkar jag ha slängt min vetekudde. Puckat.

   Radera
 3. Fin vårfärg! Tänk positivt - du har i alla fall inte utekatter som väcker dig 4 på morgonen och vill ut nu när våren kommit, enligt dem. ;) Krya på dig i nacken... och det där med ostbågesittandet lät inte så kul, själv sitter jag skräddare i soffan. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, hade jag haft det hade jag nog blivit knäpp till slut. :-)

   Radera
 4. Det lät inte roligt. Hoppas nackspärren lossnar snart! 393 är roligare däremot, jag tycker det är en underbar vårfärg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är mycket bättre i dag och jag unnade mig en timmes massage i eftermiddag. :-)

   Radera
 5. Blev också väckt av hund i helgen som vi passade, så jag förstår hur du känner! Lätt värt det dock. <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar tycka att det är värt och brukar inte ha något emot att bli väckt tidigt heller. Men i helgen hade jag verkligen noll energi.

   Radera
 6. Åh stackare. Överdrivet tidiga helgmorgnar och ont i nacken är inte bra. Jag tycker att lacket är rätt trevligt, men visst, kan hålla med om att det är ett mellanlack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Längtar till helgen - då ska jag SOVA! :-)

   Radera
 7. Jag gillar det här! Inte din värk och tidigar morgnar såklart :(

  SvaraRadera

Kommentera gärna!