söndag 16 januari 2011

Zoya Shawn

Okej, så här ligger det till. Jag har brutit en nagel. K-A-T-A-S-T-R-O-F.

Eller nä, det är förstås inte alls någon katastrof. Men lite trist. Främst för att det var på vänsterhanden, vilket ju är den hand jag alltid fotar. Jag har försökt att ta lite bilder på högerhanden i stället, men jag tycker det är galet svårt att fota med vänsterhanden. Mina händer vill liksom inte lyda och blir helt förvirrade. Så ni får helt enkelt stå ut med att min pekfingernagel ser missbildad ut tills den vuxit ut igen.

Här är i alla fall Zoya Shawn från höstens Wonderful-kollektion. Ett grönt, lite mossfärgat krämlack med tydligt gula undertoner.

Jag älskar den här nyansen av grönt! Shawn är ganska mörkt grön, men utan att ens komma i närheten av att vara "nästansvart", det syns tydligt att det är just grönt hela tiden. Om man gillar grönt på naglarna tycker jag att Shawn är ett måste!

Formulan var bra och det täckte med tre lager.

Mitt betyg: 4/5

Sambons kommentar: "Grönt igen? Väck mig när du bär någon annan färg."

När jag upptäckte sprickan i nageln tänkte jag att jag skulle testa ett av de här kiten som man ska kunna laga naglar med. Jag köpte ett lagningskit från Depend för 140 kr.

Det innehöll silkfiber, lagningsgelé, aktivator samt en liten orangepinne, buffer och en vanlig sandpappersfil. Det var lätt att använda och faktiskt lite småkul att pilla med. Tyvärr höll det bara i fyra dagar så jag känner inte att jag kan rekommendera det. Men jag kommer antagligen att testa det igen om jag får en ny spricka någonstans.

English: I'm sad. The nail on my index finger on my left hand has broken. I tried taking pictures of my right hand, but it turns out I'm finding it a bit too tricky using the camera with my left hand. So I gave up and decided to show you my sorry nails.

This is Zoya Shawn, a beautiful mossy green with yellow undertones. This is a gorgeous green and any green lover should have it! The formula was great and it covered in three coats.

15 kommentarer:

 1. Men hello there, gorgeous!!! Shit vilken fin grön det där är. Har tänkt köpa Shawn sedan det släpptes men det har liksom inte blivit av. Snart kan jag inte hålla mig längre.
  Jag frågade min sambo om han tycker om gröna nagellack. Han svarade lite lojt, det är väl snyggt. Vet inte om han menar det. Vad har din sambo emot grönt egentligen? Haha :)

  SvaraRadera
 2. Jag skulle inte ha flera gröna lack på ett tag, men jag ångrade mig precis.

  Har du förresten något tips på några kopparfärgade lack? Åt metallichållet liksom.

  SvaraRadera
 3. Finfint lack! Blev lite sugen på grönt krämlack när jag såg detta, vilket är ngt av ett mirakel. Jag är så inte fröken krämlack...

  SvaraRadera
 4. Åh nej, ledsen nagel :(.. Jag har också provat det där lagningskitet några gånger med lite varierande resultat. Som bäst höll det i två veckor. Men man tröttnar rätt fort på remover för lösnaglar osv. :/

  SvaraRadera
 5. Jeg prøvde også et sånt silkwrap-sett fra Depend, men det holdt bare en dag for meg. :P
  Nå har jeg kjøpt Orly Rescue Kit, så får se om det eventuelt er noe bedre.

  SvaraRadera
 6. Jag har provat det där kittet också, men med den lagningsgelen höll det inte länge. Jag bytte istället ut den mot ett av depends nagellackslim istället, och det tycker jag fungerar bättre. Visst blir det några fler lager av lim då eftersom det är tunnare men jag tycker det funkar.

  SvaraRadera
 7. Kanonfint!! Dock är jag sååå inne på våriga och somriga färger, så det kändes lite för dovt för mig (just nu, jag är periodare så det skräller om det).

  SvaraRadera
 8. Hahaha, sambos kommentar tar priset ;)

  SvaraRadera
 9. Trist att du brutit nageln men det ser ju inte så farligt ut. Lustigt nog har jag också Shawn just nu. Lackade om när jag kom hem från jobbet. Har haft Essie Knockout Pout idag faktiskt men när jag kom hem ville jag ha något lite vilsamt och mer "jag". Shawn är supersnygg! Helt klart en av de läckraste gröna i år! Fast det har ju varit ett bra år för grönt...

  SvaraRadera
 10. Men så vackert! Det där var en perfekt Lailafärg på alla sätt och vis. I'm in love! ♥

  SvaraRadera
 11. Fin grön! Och det ser ju inte så farligt ut med nageln, men jag vet hur tråkigt det känns när det flyger av en bit.

  SvaraRadera
 12. Snygg grön, lite mossfärgad och med en touch av gult istället för att dra åt blått. Gillar!

  SvaraRadera
 13. Så fint! Perfekta gröna
  Hur/var kan man köpa det?? :)

  SvaraRadera
 14. Har också testat det där kitet och vart inte nöjd med resultatet. Att limma nageln torkar ut den, med ännu större risk för att den fortsätter att spricka. Testa med gelé-kitet istället, det funkar rätt bra! :-)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!