måndag 31 januari 2011

Shoppat igen - Zoya Dannii och Gemma

I dag är jag helt vansinnigt trött. Jag och sambon är kattvakter åt syrrans två katter. De är hur söta som helst, men håller oss vakna om nätterna. De går på oss, jamar i kör eller så väcks man av att de klöser på något. Därför var det lite extra trevligt att hämta ut ett trevligt, om än litet, paket med lack efter jobbet.

Närmare bestämt Dannii och Gemma från Zoyas vårkollektion Intimate. Jag funderade på att beställa Jules också men avstod. Tycker det ser helt fantastiskt ut på Scrangies swatcher, men inte alls tilltalande på bilden hos Vampy Varnish. Kanske köper jag det senare i alla fall.

Har ni köpt något från Zoya Intimate? Eller ska ni?

Nu går jag och lägger mig. God natt!

7 kommentarer:

 1. Hela kollektionen är beställd. Den är lite blek för min smak men Zoya är ju Zoya och hur man nu än vänder och vrider på det så kan jag sällan motstå... :D

  SvaraRadera
 2. Först när ajg såg olika bilder på kollektionen tänkte jag att neee... inte så roliga... Men ju fler bilder jag har sett desto mer sugen har jag blivit på dem. Speciellt dannii och dove... :)

  SvaraRadera
 3. *Nailtastic* SV: Så himla konstigt med MM! Det var verkligen grönt. (Intalar mig att jag inte är sinnessjuk...) ;) Även kompisen (som äger lacket) ansåg det vara grönt :S * Lägger upp fler bilder ^^ *

  SvaraRadera
 4. Ska absolut! I alla fall Dannii. Kanske nån till.

  SvaraRadera
 5. Sminkan: Ja, jag tycker inte heller att Intimate är någon höjdarkollektion egentligen. Lite blek, precis som du säger.

  Annie: Jag funderade på Dove, men kom fram att jag inte är i behov av något nytt ljusgrått för tillfället.

  Lillasyster: Haha, ja det är lite konstigt!

  Sarah: Dannii är så vacker!

  SvaraRadera
 6. Jag ska beställa hela kollektionen framöver. Just Zoya är jag lite kär i. Vet inte varför jag vill ha hela...den ser så mysig ut på något vis. :)

  SvaraRadera
 7. Pamsan: Jag skulle kunna tänka mig ett par till av lacken, tycker t.ex att Dove ser fin ut, men den kändes inte som något måste så jag hoppade. Det släpps ju sjukt mycket lack man vill ha nu så man är ju tvungen att prioritera. :-)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!