tisdag 18 januari 2011

OPI We'll Always Have Paris Suede

Jag föll aldrig för den matta trenden. Det lät ju lite kul när den gjorde sitt intåg i nagellacksvärlden så jag köpte ett fåtal lack, 4-5 stycken, men insåg snabbt att jag vill ha glans. Ett lack som därför blivit liggande är OPI We'll Always Have Paris från Suede-kollektionen som släpptes hösten 2009. Det är ett rödtonat lila lack med lite skimmer. Matt skimmer, typ.

Jag tycker att det är sjukt mycket snyggare med topplack, därför har jag använt topplack på pek- och ringfingret för att visa hur det ser ut då.

De här bilderna är på min högerhand. Envisades med att fota den i stället för min vänstra hand eftersom jag just nu har en ful pekfingernagel. Men jäklar vad svårt det var! Ser ni lillfingernageln på den andra bilden? Jag försökte liksom dra fram den så att den skulle ligga jämte de andra fingrarna. Men det gick inte. Det var omöjligt. Så jag gav upp, ville den gömma sig så fick den väl det.

Formulan var kanonbra, lätt att lacka med och som alla andra matta lack så torkar det supersnabbt. Det täcker bra med bara ett lager, men jag körde på två.

Mitt betyg: 3/5

Sambons kommentar: "Det är klart finare med topplack. Det ser ut som att man kört med tvåans sandpapper på de naglar som inte har topplack. Färgen är väldigt fin."

Vad tycker ni är finast, med eller utan topplack?

English: When the matte nail trend hit us I bought a few matte polishes, but soon realised it wasn't my thing. I like my nails shiny, no doubt about it. Therefore this poor polish, OPI We'll Always Have Paris from the Suede collection, has been lying among my untrieds for quite some time now. Finally I decided to try it, I used top coat on my index- and ring finger to show you what it looks like when you add a little shine to it. I definitely prefer it like that. What do you think?

19 kommentarer:

 1. Jag tycker det var fint både matt och blankt, fast det senare väger nog över.

  SvaraRadera
 2. Gillar inte heller matta lack. Mycket snyggare med topplacket på.

  SvaraRadera
 3. Mycket snyggare med topplack

  SvaraRadera
 4. Jag gillar också lackningen med topplack bäst.

  SvaraRadera
 5. Jeg kjøpte suede-lakkene bare for å HA overlakk på dem! Skimmeret er så fint når det blir blankt. :)

  SvaraRadera
 6. Jag tycker som du - föredrar glossy framför matt faktiskt. Det matta kan vara kul nån gång ibland, men då har jag hellre ett matt överlack som jag lägger på valfri nyans när suget sätter in.

  SvaraRadera
 7. Jag går nog mot strömmen och säger att jag gillar det matta mer! Eller i alla fall lika mycket :)

  SvaraRadera
 8. Jag tycker också att det är svårt att fota högerhanden! Mycket svårare än att måla den ^^

  SvaraRadera
 9. wow, det var rätt fint :O Mer fint med topplack men riktigt fint utan också :)

  SvaraRadera
 10. Tvåans sandpapper?!? *ASG* Bästa kommentaren på länge. :D
  Anyway...gillar detta både som matt och glansigt. Har bara två matta lack och jag gillar verkligen finishen. Vill nog köpa Suede-lacken med, tror jag.

  SvaraRadera
 11. Jag gillar vissa lack matta, men detta var absolut snyggare som blankt.

  SvaraRadera
 12. Hur snyggt som helst, med topplack:)Gillar inte heller matta lack. Sambonskommentar är klockren:)Låter som nåt min man skulle säga...

  SvaraRadera
 13. Jag gillar det matta bättre, mest för att det bryter av mot alla andra lack man ser. Det är kul med omväxling, ju!

  SvaraRadera
 14. Så töntigt att den heter likadant som ett lack den inte alls liknar. Ganska fint dock, jag tycker suedeformulan är rätt snygg men har själv inte köpt några. Sen det där med matta lack, gillar man dem inte för ytan kan man ju alltid dra på överlack, ofta har de snyggt skimmer...

  SvaraRadera
 15. Roxcat: Ja, med topplack skulle jag absolut kunna bära det som manikyr ett par dagar. Utan skulle jag nog tröttna efter ett par timmar.

  Mrs Data: Håller helt med!

  Åsa: Det verkar som att de flesta tycker så. :-)

  Marie: Ja, då är det riktigt fint faktiskt.

  Solveig: Haha, jag kommer nog inte att köpa fler.

  Makeupoholic: Det är ju helt klart smartaste lösningen! Mitt matta topplack (Essie Matte About You) har dock bara använts en gång på mer än ett år. :-)

  Lacky: Kul med någon som tycker annorlunda! :-)

  Annie: Visst är det konstigt att det ska vara så svårt?

  Emelie: Då kanske det är värt en investering!

  Pamsan: Ja, nu när du säger det så har du ju visat ett matt lack som jag faktiskt gillade, Nubar Solid Gold kanske det hette?

  Kerstin: Jag har bara ett lack som jag faktiskt gillar matt och det är OPI La-Paz-itevely Hot Matte. Det är fint!

  Nail polish junkie: Ja, jag tycker han slog huvudet på spiken här!

  Therese W: Jag hoppar alltid på nya trender, men tröttnar oftast väldigt snabbt. Som med krackeleringslacken, de känner jag mig också rätt mätt på.

  Emma P: Ja, varför gav de inte lacken nya namn i stället? De liknar ju inte originalfärgerna alls. Konstigt.

  SvaraRadera
 16. Älskar sambons kommentar! :-D Det var dte jag tänkte när jag såg dina bilder. Härlig färg fast jag tycker det ska vara med toplack på

  SvaraRadera
 17. Jag är också en glans-tjej.
  Det här är fint men inte så spännande. Jag ligger inte framför skärmen ochj dräglar som jag kan göra ibland när du visar riktiga godbitar.

  SvaraRadera
 18. Jag föll aldrig för den matta trenden på mig själv, så jag tycker att det är snyggast med topplack. "Det ser ut som att man kört med tvåans sandpapper på de naglar som inte har topplack" hahaha

  SvaraRadera
 19. Kjøpte suede-lakkene fordi noen viste de med topcoat over. Men etterhvert elsker jeg de også som de er. Spesielt med konad over :)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!