onsdag 12 oktober 2016

OPI Suzi - The First Lady of Nails

Veckans bidrag till Karins gröna onsdag är OPI:s Suzi - The First Lady of Nails från höstkollektionen. Ett murrigt militärgrönt krämlack. Det var länge sen jag bar ett grönt lack i den här nyansen. Jag tycker fortfarande att det känns som en spännande nagellacksfärg, jag tycker sällan att jag ser "vanliga människor" bära liknande nyanser. (Jag har en tendens att smygkika på folks naglar när jag sitter på t-banan. Älskar att se vad folk bär för nagellack. Ja, jag är skadad.) Hur som helst älskar jag detta.


 

Jag upplevde formulan som något rinnig, men i övrigt bra. Två lager gav mig full täckning. Jag avslutade med ett lager Nail Pattern Boldness Digital Flash - men insåg efteråt att jag glömde att lägga topplack på pekfingernageln.

Mitt betyg: 4/5

OPI Suzi - The First Lady of Nails is a army green creme. It's been a while since I wore a green similar to this one. I really like army greens and still feel they're quite edgy. I rarely see "normal" nail polish consumers wearing colors like this one (yes, I tend to study people's nails when I'm on the subway). I love them though!The formula was a tad bit runny, but otherwise fine. This is two coats and top coat.

15 kommentarer:

 1. Jag smygkikar alltid på folks naglar :) Och jag håller nog med, just den här nyansen ser man inte på "vanliga" människor. Snygg som tusan tycker jag den är i alla fall.

  SvaraRadera
 2. Haha jag är också en smygtittare! Förvånas alltid över hur traditionella folk är när det gäller val av färg på naglarna. T o m personer som ser lite trendigare ut väljer, som jag tycker, tråkiga färger. Om de visste vad de går miste om! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag med! Det är mest rött och rosa. Blir alltid glad när jag ser någon med typ blå eller gröna naglar. :-)

   Radera
 3. Haha jag är också en smygtittare! Förvånas alltid över hur traditionella folk är när det gäller val av färg på naglarna. T o m personer som ser lite trendigare ut väljer, som jag tycker, tråkiga färger. Om de visste vad de går miste om! ;)

  SvaraRadera
 4. He he... Jag spanar in folks naglar OCH vad de har för klocka. Yrkes- och hobbyskadad. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Du jobbar med klockor alltså? :-)

   Radera
 5. så himla snyggt!och jag har det med kan knapp vänta med att testa det!=)

  SvaraRadera
 6. Vilken glans, och färgen är cool den med. Jag stirrar också på folks naglar, men jag har äntligen slutat tänka på folks bh-storlekar, efter att ha slutat jobba med det:)

  SvaraRadera
 7. Jag kollar också alltid folks naglar, förutom rött och rosa envisas folk med pärlemor-finish och ännu värre - lack som flagnar!
  Mysig färg!

  SvaraRadera
 8. Det är inte riktigt jag men det är ändå rätt fint. Och ja, färgen känns lite ovanlig fortfarande.

  SvaraRadera
 9. Blått och turkos ser man rätt ofta tycker jag, men sällan grönt.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!