torsdag 20 oktober 2016

KBShimmer Garnet

Jag blev så förvånad när jag hittade bilderna på KBShimmer Garnet i arkivet, jag var övertygad om att jag publicerat dem för länge sen, men icke. Nåja, solen är ju fullständigt försvunnen så det här kanske är enda chansen att visa något holografiskt på ett tag.

Garnet släpptes med Birthstone-kollektionen i vintras. Det är mörkt vinröda, metalliska flakeglitter och prismatiskt mikroglitter i en vacker blandning. Extremt glittrigt!Jag har dessvärre inga anteckningar angående formulan och hur många lager jag lackade, men det är två eller tre lager.

Mitt betyg: 4/5

Nu längtar jag efter sol, är så sugen på att plocka fram något holografiskt. Men när jag kollade min väderapp i morse såg det inte ut som att det kommer att bli något med den saken.

I was absolutely convinced that I had published the photos of KBShimmer Garnet a long time ago so I was surprised to find them in my archive. It was released with the Birthstone collection this winter. It's made out of burgundy metallic flakes and holographic micro glitter. Super sparkly and so beautiful! I don't remember how many coats I did, but I guess it's two or three.

5 kommentarer:

Kommentera gärna!