torsdag 25 februari 2016

OPI Let's Be Friends

I dag tar vi en titt på det vitrosa krämlacket Let's Be Friends! från Hello Kitty-kollektionen. Jag visste att jag skulle gilla det när jag såg det i flaskan, jag är ju som bekant svag för sådana här krispiga, fräscha färger.

Och ja, precis som misstänkte så är det otroligt snyggt på. Sambon protesterade till och med lite när jag skulle ta av det. :-)


 
 
 

 Såna här ljusa pasteller kan ju vara lite knepiga att lacka med i bland. Let's Be Friends! har inte en perfekt formula, men den är ändå helt okej. Första lagret blir lite ojämnt, men efter tre lager har jag en jämn, fin yta.

Mitt betyg: 4/5

OPI Let's Be Friends! is part of the Hello Kitty collection. It's a very, very pale pink creme. Like white with a touch of pink really. I knew I would love it when I saw it in the bottle, I have a soft spot for crisp colors like this one. Many pastels are a bit tricky to apply. Let's Be Friends! doesn't have a perfect formula, but it's still pretty decent. The first coat went on a little uneven, but after the third coat I had a nice, even finish.

14 kommentarer:

 1. Vad fräscht och snyggt! Det här gillar jag.
  / Maria

  SvaraRadera
 2. detta va snyggt!=) lite sådär vår snyggt!=)

  SvaraRadera
 3. Wow, så jäkla fint. Och dina naglar ser fantastiska ut. Är det tack vare CND? :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag har ju länge haft problem med att pek- och långfingernageln skivar sig, men det har CND fixat. Men vet du vad? I dag bröt jag pekfingernageln när jag skulle ta av mig mina skor - gah!!! :-(

   Radera
 4. *sitter och kvider i ett hörn* :D

  SvaraRadera
 5. Det här hade jag tänkt att köpa, men köpte fel och fick hem det lite mer rosa med ett hjärta i namnet. Tror jag ska införskaffa det här med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag absolut du ska göra! :-)

   Radera
 6. I love how delicate and beautiful this is on you!

  SvaraRadera
 7. Vad roligt att ni båda gillade det så mycket! Jag tycker det är supersnyggt!

  SvaraRadera
 8. Hej. Så snyggt lack! Jag har inte hittat denna kollektion i butik. Vet du vilka återförsäljare som har den? Har kollat Åhléns eller kicks... Tack!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!