onsdag 24 februari 2016

Cirque La Tropicale

Hjälp vad trött jag är i dag! Jag ligger fortfarande i sängen med Tuva och försöker samla kraft för att gå upp. Hungrig är jag också och för att åtgärda det problemet måste jag ju masa mig upp. Snart...

Dagens bidrag till Karins gröna onsdag är i alla fall Cirque La Tropicale som jag fått i present av Emma på Nail Lacquer Love. Saknar hennes blogg och hoppas hon kommer tillbaka snart!

La Tropicale är i alla fall ett underbart vackert havsgrönt holo. Fantastisk färg och väldigt fin holoeffekt - jag älskar detta! 
Formulan var toppen som den oftast är när det gäller Cirques lacker. Bra tjocklek och mycket lättkontrollerad. Två lager krävdes för full täckning.

Mitt betyg: 4/5

Cirque La Tropicale is a green leaning teal holo. So beautiful - I just love this! The color is gorgeous and the holo effect is nice and strong. It has a great formula too, this is two easy coats and top coat.

20 kommentarer:

 1. Nä nu får det vara slut på det här :). Du visar det ena snygga lacket efter det andra. Jag har köpstopp som nu måste hävas... igen!! Jag säger bara åhhhhhh.
  / Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska ha köpstopp nu i mars så vet hur det känns att se massa snyggingar man inte får köpa! Gah!!! :-)

   Radera
 2. håller verkligen med!!jättefint lack och holo är ju aldrig fel!!=)

  SvaraRadera
 3. Pssh, 4 av 5 i betyg? Vad krävs för 5 av 5 liksom, det är ju galet snyggt och du nämnde inget negativt! ;) MUMS säger jag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag försöker snåla med femmorna. Tänker att de ska delas ut till lacken som är så snygga att jag nästan skriker av upphetsning när jag målar med dem (ja, det händer) typ. Haha.

   Radera
 4. Jaa, solklar femma, håller med Andrea där! Så vackert!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, kanske var jag för snål då. :-)

   Radera
 5. Ser helt fantastiskt fint ut!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!