söndag 24 augusti 2014

Powder Perfect Loves Lost

I dag är det sista dagen av min semester. För någon vecka sen hade jag lite ångest över att semestern närmade sig sitt slut, i dag är ångesten som bortblåst och jag ser fram emot att gå till jobbet imorgon och träffa alla mina underbara kollegor. I dag tänker jag dock inte göra många knop. Jag har tillbringat hela förmiddagen med att spela Skyrim och snart ska jag swatcha lite.

Nu till dagens lack. Loves Lost är det första lacket från Powder Perfect jag testar. Jag har fått det i recensionssyfte från Edgy Polish. Det är är en mörkblå crelly, något mörkare än bilderna visar faktiskt. Crelly är en ju underbar finish, samma glansighet som hos en jelly, men täckande som ett krämlack.
Formulan var trevlig att jobba med och jag gillade också penseln som hade en perfekt styvhet. Jag bär tre lager på bilderna.

Mitt betyg: 4/5

Priset för detta är 125 kr/13 ml.

Loves Lost is the first polish from Powder Perfect that I've tried. It's a dark blue crelly, slightly darker than my pictures show. It's so beautiful and glossy. The formula was excellent and I also liked the brush. This is three coats. I received this for reviewing purposes from Edgy Polish.

4 kommentarer:

  1. Härligt med en lat sista semesterdag! Jag har en vecka kvar, känns rätt skönt! Fast tycker också att det ska bli rätt kul att börja jobba igen. Lacket ser superläckert ut för övrigt!

    SvaraRadera
  2. Inget nytt under solen precis. Det här har man ju sett förr...
    Kram Maria

    SvaraRadera

Kommentera gärna!