tisdag 12 augusti 2014

Nytt från OPI i höst

I eftermiddags var jag på en bloggträff där bland annat nyheter från OPI presenterades. Förutom höstkollektionen Nordic så visades även tre andra nyheter som vi har att vänta oss från OPI i höst.

Först har vi två nya lack i DS-serien. De släpps i slutet av september eller början av oktober. Båda är lack med prismatiskt glitter och båda två ser riktigt fina ut.


Sen kommer det förstås en duo till förmån för kampen mot bröstcancer. Mod About You är inte nytt utan har funnits i OPI:s sortiment länge. Släpps i oktober.

Och så det mest spännande av de här tre släppen. OPI Peanuts. Halloween-kollektionen som tagits fram i samarbete med Snobben. Jag är inte så lite exalterad över dessa måste jag säga. Älskar namnen, älskar lacken. Visst, Who Are You Calling Bossy?!? är ett svart krämlack och det är kanske inte något att hetsa upp sig över, men å andra sidan går det ju åt en del svart för många av oss. Båda glitterlacken ser kanonfina ut, för att inte tala om Good Grief! Gult liksom! Peanuts-kollektionen kommer att finnas tillgänglig på webbshoppar och i salonger i oktober.

Vad tycker ni om dessa släpp? Något ni blir sugna på?

Today I attended a blog event where three new releases from OPI was presented. The new DS colors, the new Pink of Hearts duo (although Mod About You is an old shade) and the Halloween collection Peanuts. I'm especially excited  about the Peanuts collection, I love both the names and colors!

16 kommentarer:

 1. Jaa där fanns allt några jag blev riktigt sugen på😄

  SvaraRadera
 2. Yah! I can't wait for your swatches! :-D

  The two DS ones look amazing :-)

  SvaraRadera
 3. Jag är ju så galet nyfiken på julkollektionen, hade hoppats på att få info om den. Men jag tycker dessa lack var intressanta allihop :) Så kul att träffas :)

  SvaraRadera
 4. Ja! Peanuts! Vill ha alla fyra, mest för namnen ;)

  SvaraRadera
 5. Blä, för att jag är för lat för att åka på de här bloggeventen och blä för att jag bor ute i bushen. Nu blev jag ännu mer sur för att jag inte åkte. Många roliga lack där. :) Nää-ää. nästa gång får jag banne mig ta mig i kragen och åka. DS-lacken...wow!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Peanuts ser verkligen fantastiska ut, extremt roliga och lite oväntade lack. Och DSen ser också fantastiska ut, ska bli kul att testa dem. Och det var väldigt roligt att träffa dig igår:)

   Radera
  2. Jag håller med Emma om allt hon säger. Både Peanuts och DS-lacken ser jätteroliga ut och det var himla kul att ses!
   Pamsan, klart du ska komma nästa gång! Det vore jättekul att träffa dig IRL! :-)

   Radera
 6. Nog bara sugen på de två DS-lacken faktiskt.

  SvaraRadera
 7. Peanuts-lacken ser ju vääääldigt trevliga ut.

  SvaraRadera
 8. DS-lacken såg jättefina ut!

  SvaraRadera
 9. Jag hoppas att ett mini-pack med Snobben-lack kommer till Sverige. Är så fint! Och jag kan inte riktigt rättfärdiga ett köp av alla i fullstorlek.

  SvaraRadera
 10. Genomgående var det lacken till vänster som tilltalade:) OPI verkar veta hur de ska göra glitter som ska tilltala oss köpare.

  SvaraRadera
 11. DS-lacken lockar mig bägge två. Men de andra lacken känns inte aktuella att köpa!
  Det känns som OPIs kollektioner kommer tätare nu än bara för några år sedan. Rätta mig om jag har fel!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 12. DS laken såg underbart vackra ut

  SvaraRadera
 13. DS-lacken ser ju fantastiskt vackra ut! De måste nog införskaffas. Och resten ser inte så dumma ut de heller. Måste säga att jag inte är så lite avis på dej som får åka på såna där träffar. ;)

  SvaraRadera
 14. Jag gillar Peanuts lacken, men kommer nog hoppa över DS lacken. Dom rosa är ju egentligen inte min färg, men kan bli att jag köper dom ändå till United In Pink veckan.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!