onsdag 13 augusti 2014

Pipe Dream Polish High Roller

Jag och sambon har hyrt en stuga utanför Uppsala i en vecka från och med i dag så det kommer förmodligen bli tyst här de kommande dagarna. Om jag får möjlighet att blogga så kommer jag såklart göra det, men vi har ingen uppkoppling i stugan så det kan bli svårt. Får se om vi tar oss någonstans där det finns uppkoppling. 

I dag är det i alla fall grön onsdag hos Karin och jag tänkte vara med. Pipe Dream Polish High Roller har visats på flera bloggar redan, men det är ett lack som tål att tittas på många gånger. Ett härligt neongrönt lack med diskret skimmer. Ett lack jag blir glad av att bära och med utmärkta egenskaper. 


Helena på Lacky Corner visade High Roller igår och hon upplevde formulan som lite knepig, men jag stötte faktiskt inte på några problem. Jag tyckte formulan var lika bra som hos de övriga lacken jag testat från den A Night In Vegas-kollektionen. Men det kan alltså vara värt att ha i åtanke för de av er som är sugna på High Roller. Jag bär tre lager på bilderna.

Mitt betyg: 4/5

Jag köpte detta från Edgy Polish där det kostar 85 kr/15 ml. När jag skriver detta verkar det fortfarande finnas i lager så skynda fynda!

Pipe Dream Polish High Roller is a neon green with subtle shimmer. Since I love neons this made me happy! I had no issues with the formula, it was smooth and easy to apply. I'm wearing three coats in the pictures. 

15 kommentarer:

 1. Alltså åh! Verkligen åh! :)

  SvaraRadera
 2. Men så snyggt du klär i lysande neon! Wow! Säg till om ni behöver Uppsala-tips, här är jag proffs nämligen :)

  SvaraRadera
 3. Snygg, men eftersom neongrönt inte är någon storfavorit så hamnar det inte på önskelistan. Kan vara fint att bara titta på också.

  SvaraRadera
 4. Så fantastiskt snyggt, älskar Pipe Dreams neonlack! Skulle egentligen vilja ha hela gänget men nu köpte jag ju en hög neonlack i Riga så får nog ha ett rätt ordentligt köpstopp på lack ett tag:)

  SvaraRadera
 5. Urläckert, men jag får nog bärga mej ett tag också. Beundrar era naglar ist:)

  SvaraRadera
 6. Jättefint, verkligen förtjust i de här neonerna!

  SvaraRadera
 7. Underbart! Så roligt att någon sparade denna till Grön Onsdag äntligen! Kul att du var med! :D

  SvaraRadera
 8. Jisses, det var minsann självlysande det:) Ha en trevlig, lugn och avkopplande vecka.

  SvaraRadera
 9. Gorgeous - I love this kind of bright neon :-D

  SvaraRadera
 10. Hoppsan! Vad snyggt!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 11. Jag tror banne mig att jag ska testa igen, för färgen är ju bara hur härlig som helst!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!