tisdag 25 februari 2014

OPI Kiss Me I'm Brazilian

I morse när jag vaknade hade jag inte bara ont i nacken utan värken hade spritt sig till ländryggen och benen också. Jag gjorde därför något jag typ aldrig gör, jag bokade tid för en massage på Dayspa här i Stockholm och gick en timme tidigare från jobbet. Så himla skönt och välbehövligt. Nu känner jag mig lite vimmelkantig, men mjuk i kroppen.

OPI Kiss Me I'm Brazilian är nästa lack på tur att visas från Brazil-kollektionen. En fin, varmt rosa nyans som jag tyckte om att bära. Formulan var ganska tjock och liksom lite klistrig. Det första och andra lagret blev lite ojämnt, men det jämnades ut med ett tredje lager. Inte någon höjdarformula alltså, även om den inte var så hemsk att jag skulle varna för att skaffa det. Gillar man färgen så är det absolut värt det.

Mitt betyg: 3/5

OPI Kiss Me I'm Brazilian from the Brazil collection is a warm pink creme. A very pretty color that I really enjoyed wearing. The formula is a little thick and sort of glue-like. The first two coats went on a little streaky, but the third coat evened it out.

14 kommentarer:

 1. Härlig rosa, känns inte "superunik", men dock väldigt fin. Tråkigt att du har sån värk, hoppas det blir bättre av massagen. <3

  SvaraRadera
 2. En fin mjuk rosa! Påminner om Nubars Honeysuckle.

  SvaraRadera
 3. Alldeles lagom trevligt.
  Låter skönt med en massage så där i slutet på arbetsdagen. Just nu hade jag behövt en massage för huvud och öron, sonen har varit extremt pratglad hela eftermiddagen;)

  SvaraRadera
 4. Jag lackade med detta igår, håller med om formulan. På mig ser det betydligt mer gulligt ut. Bubbelgumsrosa. På dig är det snyggare

  SvaraRadera
 5. Men nej vad jobbigt med värken. Men yay för massage, mjuk och vimmelkantig:D jag tyckte lacket var jättefint, men har en känsla av att jag nog redan har liknande lack...

  SvaraRadera
 6. Usch vad jobbigt med nacken! Krya på dig!

  Jag håller med om formulan på detta lacket, men det är en ganska söt färg tycker jag.

  SvaraRadera
 7. Först och främst tycker jag att det var super att du kom iväg till naprapaten! Hurra! Du ska inte bära på sånt - det kan krampa rejält om man skjuter på ett besök för att åtgärda smärtan.
  Och lacket - det var fint och sött. Jag tycker du passar i rosa färger!
  Jag väntar med spänning på att du ska visa fler av Brazilian-lacken, de är så fina allihopa.
  Kram och krya på dig!
  Maria

  SvaraRadera
 8. Väldigt gulligt med en varmare rosa ton på ett lack, tycker ofta att de är kalla i nyansen annars. Det lät inte så kul med formulan.

  SvaraRadera
 9. Usch, det är inte kul när kroppen bråkar. Hoppas värken släpper efter massagen.
  Jag har fortfarande inte kommit fram till att testa det här, fast det står på hyllan därhemma. Blev inte mer sugen när du sa att formulan var sisådär. Det är ju inte riktigt min färg...

  SvaraRadera
 10. Hoppas värken blir bättre, du får gå på regelbunden massage!

  Som du förmodligen redan kunnat gissa så var ju inte det här någon större hit hos mig :)

  SvaraRadera
 11. Hoppas verkligen du mår bättre. Kram!

  SvaraRadera
 12. så otroligt snyggt!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!