fredag 21 februari 2014

OPI Don't Bossa Nova Me Around

Det blir ett relativt sent fredagsinlägg. Var på konferens med efterföljande middag igår och när jag kom hem var klockan lite för mycket för att jag skulle orka förbereda ett blogginlägg. Och sen har den här dagen gått i ett. Just nu sitter jag och väntar på att min mammas hund ska lämnas hos mig, ska vara hundvakt åt henne hela helgen. Mysigt! Sen väntar tvättstugan, lite träning och förhoppningsvis lite tv-spel.

Jag har fortfarande ett lack kvar att swatcha från Gwen Stefani-kollektionen, men kan inte låta bli att tjuvstarta lite på Brazil-kollektionen. Först ut fick bli det det lite svårbeskrivna Don't Bossa Nova Me Around. Det är ett krämlack i en svagt rosa nudenyans. Galet fint! Jag gillar såna här färger på mig själv, tycker de känns fräscha.


Formulan var åt det tunnare, lite rinnigt och hade en tendens att valla sig. Det gäller alltså att försöka lacka så jämnt som möjligt, vilket jag misslyckades med. Tre lager krävdes för att det skulle täcka helt.

Mitt betyg: 4/5

Time to start showing the Brazil collection from OPI! First out is the slightly pink nude creme Don't Bossa Nova Me Around. I really like colors like this one, they looks so fresh and crispy! The formula was on the thin side, slightly runny and it didn't self level so you have to be careful when applying it. I used three coats.

10 kommentarer:

 1. Åh va mysigt att va hundvakt! Hade vi inte jobbat heltid båda två samt bott i lägenhet hade vi lätt haft hund :) Kul att se Brazil-lack, har höga förhoppningar på den kollektionen. Den här var ju superfräsh!!

  SvaraRadera
 2. Åh det här nagellacket har jag på mig nu och jag älskar det! Det va väldigt fint på dig!

  SvaraRadera
 3. Mysigt att vara hundvakt. Lacket ser jättefint ut, trivs också i såna här färger.

  SvaraRadera
 4. Fint och vårigt! Börjar bli sugen på såna här svala pasteller nu.

  SvaraRadera
 5. Det här var verkligen snyggt. Som du säger, en riktigt fräsch färg.
  Tråkigt med formulan bara.

  SvaraRadera
 6. Väldigt fint :) tror jag får skaffa mig detta :)

  SvaraRadera
 7. Det här lacket är verkligen mycket finare på naglarna än i flaskan! Har till och med burit det två gånger redan, trots att jag inte var direkt förtjust i formulan.

  SvaraRadera
 8. Åh, detta blev jag extremt sugen på!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!