tisdag 18 februari 2014

Depend #392

Jag fortsätter visa lack från Depends vårkollektion. #392 är en lite mörkare turkos nyans som drar mot grönt, det är lite grönare i verkligheten än vad bilderna visar. En trevlig färg, men inget som gör att pulsen ökar. Av de lack jag hittills testat är det här väl det jag känt minst för.
Formulan var ganska tjock, men lätt att lacka med. Två lager räcker för full täckning.

Mitt betyg: 3/5

Depend #392 from the spring collection is a darker turquoise that leans towards green, my pictures aren't a hundred percent color accurate, it's slightly greener in real life. It's a nice color, but nothing special. The formula is a little thick, but easy to paint with. Two coats gave me full coverage.

13 kommentarer:

 1. Inte så dumt men nej, kanske inte pulshöjande precis. Jag har testat den ljusare färgen och tyckte om den men det var ju inget man blev vild av...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har testat den med och den är fin, men jag blev inte kär.

   Radera
  2. Nej, det var kanske inte kärlek direkt för mig heller, men jag fascineras över hur jäkla bra deras krämlack är. De jag har provat har varit bättre och haft jämnare kvalitet än många betydligt större märken jag har testat. Och de är ju typ gratis! Jag lider av lite dependfeber just nu, hahaha:)

   Radera
 2. Gillar nog den ljusare 393 bättre då. Men tycker färgen klär dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker nog de är likvärdiga, rent snygghetsmässigt. :-)

   Radera
 3. Wow, det här tycker jag var riktigt snyggt!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Detta äääälskar jag!

  SvaraRadera
 5. Det här var riktigt fint! Undrar om jag köpte det här igår.. Kommer inte ihåg vilka nummer det var på dom små sötnosarna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, vem kommer ihåg numren på dessa? :-)

   Radera
 6. Jag gillar. Gillar massor till och med.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!