måndag 10 februari 2014

Isadora Lilac de Luxe

Usch, jag har en trist bild på ett lack som inte riktigt föll mig i smaken i dag. Lilac de Luxe från Isadoras Holographic-kollektion. Jag testade det på egen hand, men borde helt klart ha lagt det ovanpå något annat, det är för skirt för att bäras på egen hand.

Som ni förmodligen redan läst på hundra olika ställen så är inte de här lacken holografiska, utan de består av prismatiskt glitter. Smått och större i olika former, här med en betoning på ljuslila. Det här är fyra lager. Formulan var bra. Inte galet tjock, utan rätt lagom. Glittret sprider sig hyfsat lätt över nageln, man får jobba lite, men det är inget problem. 

Jag föll inte riktigt för detta, det saknas något för att jag ska gå igång. Kanske är det bara mitt eget fel som envisades med att testa det på egen hand. Förmodligen. 

Mitt betyg: 3/5

Har ni skaffat några lack från Holographic?

Isadora Lilac de Luxe was released with the Holographic collection. But no, they're not holographic, they're made of prismatic glitter in different shapes and sizes. This one is mostly lilac. I tried wearing it on it's own,, but that was clearly a mistake, I should have used a base. This is four coats and it's not even close to being opaque. 
The formula was fine, not too thick and it's fairly easy to distribute the glitter evenly onto the nails.

13 kommentarer:

 1. De lockar inte mig alls faktiskt, de här lacken. Synd att de inte är holografiska på riktigt... Men jag tycker det klädde dig ändå!

  SvaraRadera
 2. Mediokert! De här står jag gärna över!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Isadora har ingen koll på trender och mode längre!
  Många av lacken - och sminkserien som kommer till våren nu - känns helt out-of-date.
  Tråkiga och ointressanta. Tyvärr.

  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Hmm, inte så förtjust i det som jag trodde jag skulle vara... Xx

  Makeup by Candlelight

  SvaraRadera
 5. Det här har jag också hemma otestat. Då kanske jag ska köra layering med detta.

  SvaraRadera
 6. Jag måste säga att inte jag heller är så impad. Det kunde ha varit något om det kunnat täcka på egen hand, som en glitterkaskad, nu blir det bara lite "jaha", finns ju många layeringlack och detta är inget som jag känner behov av.

  SvaraRadera
 7. Jag tycker att en 3a i betyg är alldeles för högt! Om man bedömer utseendet, alltså. Kanske formulan höjer totalbetyget, jag vet inte.

  SvaraRadera
 8. Det hade nog gjort sig bättre i en layering. Samma "fel" av IsaDora som av Nubar, effektlack i färgade baser som är för skira för att bäras ensamma och sen inte syns vilken man väljer att ha om man lägger det över något annat än vitt...

  SvaraRadera
 9. Nja, kanske fint i en lavering, men inte ensamt. Konstigt att IsaDora inte kan skilja på holografiskt och prismatiskt ;)

  SvaraRadera
 10. Jag tycker om IsaDoras "holografiska". Jag tyckte dock att just Lilac de luxe var något skirare än de andra jag har provat...

  SvaraRadera
 11. Jag har inte testat min flaska än. Men planen är att jag ska göra en halvnagel med den vid tillfälle... Tycker att den är rätt fin men den behöver nog underkläder...

  SvaraRadera
 12. Tror det blir mycket mer liv i det över ett svart lack :)

  SvaraRadera
 13. I'm in love with this polish! :)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!