söndag 21 oktober 2012

Models Own Boogie Nights

I går var jag ute med några kompisar och det här var kvällens manikyr. Fyra lager av Models Own Boogie Nights ovanpå OPI Your Royal Shine-ness. Boogie Nights består av små magentafärgade hexagoner, stora rosa, blå och magentafärgade hexagoner och så stora, oregelbundet formade prismatiska glitterflagor. Allt i en ofärgad bas.


 
Det krävdes alltså fyra lager av Boogie Nights för att få ihop den här mängden glitter. I botten tre lager Your Royal Shine-ness. Och så ett lager Seche Vite som avslutning. Totalt åtta lager lack. Eftersom det blev så tjockt så var torktiden extremt lång och jag lyckades sabba ett par av naglarna innan det hade härdat.

Det var ganska knepigt att försöka sprida ut glittren jämnt.

Om man bortser från torktiden så tycker jag väl att det var en okej partymanikyr, men inte mer än så.

Mitt betyg: 2/5

 Yesterday I went out with some friends and this was my mani for the night. Four coats of Models Own Boogie Nights on top of three coats of OPI Your Royal Shine-ness. Finally, one coat of Seche Vite. Considering the many coats of polish I wasn't surprised that the drying time was long. 

17 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, det blev för många lager för att det skulle vara värt det, helt klart.

   Radera
 2. Det ser jättefint ut men det är synd att det behövdes så många lager för att få ihop den här manikyren :)

  SvaraRadera
 3. Oj, det där skulle nog göra mig galen! Avskyr verkligen då det är svårt att fördela glitter och dessutom lång torktid .. Nja!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det hade behövt vara lite mer tättpackat så att man kunde klara sig med två lager iaf.

   Radera
 4. Jag avskyr glesa glitter som dessutom måste duttas ut med precision för att bli jämna. Det ser fint ut på bild men beskrivningen får mig definitivt att hålla mig borta från det här lacket.

  Hoppas du hade en rolig utekväll. Du verkar ha haft en rätt stressig höst så jag tycker du förtjänar att få slappna av lite och bara ha kul!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det här är absolut inget måste. Och utekvällen var himla skoj! :-)

   Radera
 5. Den här kollektionen såg så snygg ut i flaskan, men på nagel är det inte alls lika fint. Beskrivningen får mig att rysa lite.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag börjar misstänka att det här var ett felköp...

   Radera
 6. Haha, jag hade aldrig någonsin gissat på att det var fyra lager glitterlack. Ser mer ut som ett och ett halvt..

  SvaraRadera
 7. Ok, good to know! Då kan jag nog hoppa över detta lack.

  SvaraRadera
 8. Oj nej det hoppar jag nog över. Fyra lager och knappt inget glitter på naglarna? Nje... Synd för det är strålande i flaskan.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!